طرز تهیه آش انار و لبو خوشمزه و پرخاصیت با گوشت قلقلی
آش انار و لبو همان گونه از نامش پیداست مخصوص فصل سرما یعنی پاییز و زمستان است. این آش جزو غذاهای محلی است و بیشتر مناسب شب یلدا میباشد. از معروف ترین آش های ایران است و روش های پخت مختلفی دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه آش انار و لبو به صورت کامل توضیح داده شده است. با ما همراه شوید.
دستور پخت آش انار و لبو
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت آش انار و لبو ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه اش انار و لبو |
|
برنج نیم دانه | 2\1 پیمانه |
بلغور گندم | 2\1 پیمانه |
لپه | 2\1 پیمانه |
سبزی آش (گشنیز، تره، جعفری، نعنا خشک، سیر سبز و شوید) | 1 کیلو |
آب انار | 3 پیمانه |
آب مرغ یا گوشت | 2 پیمانه |
انار دون کرده | 1 پیمانه |
سس انار یا رب انار | 2\1 پیمانه |
لبوی نیم پز و رنده شده | 1 پیمانه |
پیاز | 2 عدد |
نمک، گلپر، فلفل سیاه، زرد چوبه | به مقدار لازم |
پیاز داغ | 2 قاشق غذا خوری |
پودر نعنا خشک | برای تزیین رروی آش |
مراحل طرز تهیه آش انار و لبو
- ابتدا در ظرفی پیاز خرد شده را خوب تفت می دهیم.
- سپس برنج نیم دانه، بلغور گندم، سبزیجات و آب مرغ را اضافه کرده با شعله متوسط میگذاریم که به جوش بیاید.
- بعد لپه پخته شده و لبوی رنده شده را اضافه می کنیم.
- برای تهیه کوفته قلقلی، گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، نمک ،فلفل را باهم مخلوط کرده و ورز میدهیم.
- به اندازه یک گردوی کوچک از گوشت برمیداریم و قلقلی می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.
- در آخر انار ها را آب می گیریم و به آش اضافه میکنیم.
- یکی از انارها را دانه کرده به همراه کوفته قلقلی ها و رب انار به آش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا آش با شعله متوسط کاملا پخته شود.
- طعم این آش بخاطر انار تقریبا ملس میباشد.
- انار ها باید ترش مزه و قرمز رنگ باشد.
- در آخر برای تزیین آش از پیاز داغ و نعناع داغ و لبو ی پخته استفاده میکنیم.
- این آش بخاطر بلغور گندم و لبو خیلی مفید و خوشمزه است.