طرز تهیه آش انار و لبو خوشمزه و پرخاصیت با گوشت قلقلی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

آش انار و لبو همان گونه از نامش پیداست مخصوص فصل سرما یعنی پاییز و زمستان است. این آش جزو غذاهای محلی است و بیشتر مناسب شب یلدا میباشد. از معروف ترین آش های ایران است و روش های پخت مختلفی دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه آش انار و لبو به صورت کامل توضیح داده شده است. با ما همراه شوید.

دستور پخت آش انار و لبو

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت آش انار و لبو ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه اش انار و لبو

برنج نیم دانه 2\1 پیمانه
بلغور گندم 2\1 پیمانه
لپه 2\1 پیمانه
سبزی آش (گشنیز، تره، جعفری، نعنا خشک، سیر سبز و شوید) 1 کیلو
آب انار 3 پیمانه
آب مرغ یا گوشت 2 پیمانه
انار دون کرده 1 پیمانه
سس انار یا رب انار 2\1 پیمانه
لبوی نیم پز و رنده شده 1 پیمانه
پیاز 2 عدد
نمک، گلپر، فلفل سیاه، زرد چوبه به مقدار  لازم
پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
پودر نعنا خشک برای تزیین رروی آش

مراحل طرز تهیه آش انار و لبو

  • ابتدا در ظرفی پیاز خرد شده را خوب تفت می دهیم.
  • سپس برنج نیم دانه، بلغور گندم، سبزیجات و آب مرغ را اضافه کرده با شعله متوسط میگذاریم که به جوش بیاید.
  • بعد لپه پخته شده  و لبوی رنده شده را اضافه می کنیم.
  • برای تهیه کوفته قلقلی، گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، نمک ،فلفل را باهم مخلوط کرده و ورز میدهیم.
  • به اندازه یک گردوی کوچک از گوشت برمیداریم و قلقلی می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.
  • در آخر انار ها را آب می گیریم و به آش اضافه میکنیم.
  • یکی از انارها را دانه کرده به همراه کوفته قلقلی ها و رب انار به آش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا آش با شعله متوسط کاملا پخته شود.
  • طعم این آش بخاطر انار تقریبا ملس میباشد.
  • انار ها باید ترش مزه و قرمز رنگ باشد.
  • در آخر برای تزیین آش از پیاز داغ و نعناع داغ و لبو ی پخته استفاده میکنیم.
  • این آش بخاطر بلغور گندم و لبو خیلی مفید و خوشمزه است.
نظرات