طرز تهیه آلبالو پلو با برنج کته خوشمزه و لذیذ
آلبالو پلو از غذا های اصیل ایرانی می باشد که مخصوص شهر شیراز است. در فصل تابستان که آلبالو فراوان می باشد می توانید با آلبالو یک پلوی خوشمزه و لذیذ درست کنید. آلبالو پلو را بیشتر با گوشت چرخ کرده درست می کنند، اما برخی افراد هم با مرغ و یا گوشت چرخ شده مرغ به صورت قلقلی تهیه می کنند. در این پست طرز تهیه آلبالو پلو با برنج کته به شما همراهان عزیز سایت مینویسم ارائه می شود. برای خواندن طرز تهیه تارت آلبالو خانگی خوشمزه، کلیک کنید.
آموزش تهیه آلبالو پلو با برنج کته
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو
- برنج: 4 پیمانه
- آلبالو: 500 گرم
- گوشت چرخ کرده: 500 گرم
- پیاز: 1 عدد
- شکر: 350 گرم
- زعفران: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
بخوانید: طرز تهیه کلم پلو
مراحل طرز تهیه آلبالو پلو با برنج کته
مرحله اول:
- آلبالو ها را بشویید، هسته آن را جدا کنید ( ترفند برای درآوردن هسته آلبالو) و درون قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید.
- سپس آلبالو را روی شعله قرار دهید تا شکر ذوب شود.
- بعد از آب شدن شکر، آن را از روی حرارت برداشته و شربت آلبالو را جدا کرده و فقط آلبالو ها باقی بماند.
مرحله دوم:
- پیاز را رنده کنید.
- گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک و فلفل را ترکیب کرده و به خوبی ورز دهید و سپس گوشت را به صورت کوفته های ریز درآورید.
مرحله سوم:
- برنج را درون قابلمه ریخته و آب به آن اضافه کنید.( آب کمی بالاتر از برنج باشد)
- نمک و کمی روغن اضافه کنید و روی حرارت قرار می دهیم تا به صورت کته دم بکشد.
- وقتی آب برنج کشیده شد و در مرحله دم گذاشتن بود، آلبالو را اضافه کنید و با برنج مخلوط کنید و مقداری شربت آلبالو را به آن اضافه کرده و اجازه دهید کته شما دم بکشد.
مرحله چهارم:
- کوفته های آماده شده را درون روغن سرخ کنید.
مرحله پنجم:
- وقتی برنج آماده شد، داخل ظرف مورد نظر بریزید و کوفته ها را دور برنج مرتب بچینید.
- می توانید برنج خود را با زعفران، شربت آلبالو، خلال پسته و…. تزئین کنید.
کته آلبالو شما آمادست، نوش جان!
چند نکته برای خوشمزه شدن آلبالوپلو
- برای خوشرنگ شدن آلبالوپلو با برنج کته بهتر است آلبالوپلو را درون ظرف مسی یا لعابی بپزید.
- آلبالو پلو چون دارای شربت و شهد است زود ته می گیرد برای مغزپخت شدن غذا شعله گاز را خیلی کم کنید و از شعله پخش کن استفاده کنید.
- برای تهیه آلبالوپلو می توان از آلبالوی منجمد و یا مربای آلبالو استفاده کرد اما جای هیچ شکی نیست که آلبالوپلو با آلبالوی تازه چیز دیگری است.
- اگر نمی خواهید برنج را آبکش کنید و از طرفی از آلبالوپلو شل خوشتان نمی آید می توانید برنج را به صورت کته بپزید و آلبالوها را موقع سرو اضافه کنید.
- برای زیباتر شدن و تزیین آلبالوپلو از خلال بادام و پسته تفت داده شده استفاده کنید.