ادویه مخصوص آبگوشت چیست؟
آبگوشت یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی و مورد علاقه افراد زیادی است و بخصوص اگر بصورت دسته جمعی خورده شود خیلی می چسبد. اما برای پخت آبگوشت مجلسی خوشمزه باید از چه ادویه هایی استفاده کرد تا به خوشمزگی آبگوشت های آماده شود. اگر شما هم کنجکاو هستید تا بدانید ادویه ی مخصوص آبگوشت چیست، با ما همراه باشید.
ادویه های مخصوص آبگوشت
در ادامه ادويه مخصوص آبگوشت و مقدار لازم برای هر کدام را نام برده ایم. امیدواریم با استفاده از این دستور، ادویه ی مخصوص آبگوشت را استفاده کنید و از خوردن یک آبگوشت مجلسی خوشمزه لذت ببرید.
همچنین اگر تصمیم به آماده کردن لوبیا پلو دارید می توانید از ادویه مخصوص لوبیا پلو استفاده کنید تا یک لوبیا پلو خوشمزه داشته باشید.
از چه موادی به عنوان ادویه مخصوص آبگوشت استفاده کنیم
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: 4 قاشق
- دارچین: نصف قاشق غذا خوری
- زنجبیل: 1 قاشق عذاخوری
- هل سبز:نصف قاشق چایخوری
- زیره سیاه: بیشتر از نصف 1 قاشق غ خ
- زیره سبزه: 1 و نیم قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه : 2 قاشق چایخوری
- پودر لیمو عمانی: 3 قاشق
- پودر تخم گشنیز: 4 قاشق چایخوری
- پودر شنبلیله : 4 قاشق چایخوری
- پودر برگ پیازچه: 3 قاشق
- جوز هندی: (اختیاری)
- میخک: (اختیاری)
- برگ بو : ( اختیاری)
برای تهیه ادویه مخصوص آبگوشت دیزی می توانید همه این ادویه ها را آسیاب کنید و با نگهداری در جای خنک، به عنوان ادویه آبگوشت مجلسی خوشمزه از آن استفاده کنید.
طرز تهیه کله پاچه مغازه ای در خانه با طعم عالی و بی نظیر
بکار بردن هر کدام از ادویه های مخصوص آبگوشت، علاوه بر خواص زیادی که دارند، به خوشمزه تر شدن آبگوشت شما کمک می کنند. ممکن است شما همیشه برای تهیه آبگوشت از ادویه های کمتر و یا بیشتری از مواردی که نام بردیم استفاده کنید. اما پیشنهاد می کنم یکبار از این مواد به عنوان ادویه ی مخصوص آبگوشت استفاده کنید تا طعم دلپذیر آبگوشت را احساس کنید.
تهیه ادویه ی مخصوص آبگوشت:
در یک روش دیگر برای تهیه ادویه ی مخصوص آبگوشت علاوه بر مواد ذکر شده از آرد گندم سبوس دار و پیاز استفاده می شود. در ادویه آبگوشت مهم ترین نکته این است که ادویه گوشت مناسب انتخاب کنیم که طعم بهتری به گوشت دهد به خصوص اگر از گوشت تازه قربانی استفاده می کنیم.
1 – در اولین مرحله از طرز تهیه ادویه مخصوص آبگوشت دیزی، بعد از تفت دادن آرد روی شعله ملایم، ادویه ها را بصورت پودر شده با آرد مخلوط می کنیم و بعد از اینکه یکدست شدند از روی حرارت بر می داریم.
2 – بعد از سرد شدن آرد، تعدادی پیاز بزرگ را رنده کرده و با آرد گندم مخلوط می کنیم. ( این کار را به آرامی انجام دهید و به یکباره همه پیازها را اضافه نکنید)
3 – خمیر بدست آمده را در هوای آزاد روی سطح تمیز قرار دهید تا کاملا خشک شود و در هنگام پخت آبگوشت بصورت پودری به مواد درون قابلمه اضافه کنید.
آموزش طرز تهیه ادویه ایتالیایی در منزل برای مزه دار کردن انواع غذاها
چند نکته برای تهیه ادويه مخصوص آبگوشت
در طرز تهیه ادویه مخصوص آبگوشت می توانید از چوب دارچین استفاده کنید تا علاوه بر خوشمزه شدن آبگوشت به چربی سوزی کمک کند.
برای پخت آبگوشت مجلسی خوشمزه دقت کنید از هر ادویه به میزان لازم استفاده کنید. زیاده روی در استفاده از هر ادویه ای می تواند طعم آبگوشت شما را خراب کند.