طرز تهیه باقلوا گل اناری (باقلوا پیچ) خوشمزه قزوین مرحله به مرحله

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

باقلوا نوعی شیرینی با مغزیجات و خمیر مخصوص است که طعم شیرینی دارد و بسیار محبوب است. معمولا باقلوا در شهرهای مختلف به روش های مختلفی تهیه میشود. باقلوا پیچ که به آن باقلوا گل هم گفته می شود سوغات شهر قزوین است و به دلیل شباهتی که به گل انار دارد به آن باقلوا گل اناری هم گفته می شود. باقلوا گل برای مناسبت های مختلف به خصوص عید نوروز تهیه و سرو میشود. در ادامه طرز تهیه باقلوا گل اناری ارائه شده است.

دستور تهیه باقلوا گل پیچ اناری

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت و طرز تهیه باقلوای گل اناری ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه باقلوا گل اناری

مواد لازم برای شربت: آب 1 لیوان
شکر 1 و 2\1 لیوان
گلاب 4\1 لیوان
زعفران به میزان لازم
آبلیمو 1 قاشق چای خوری
مواد میانی: بادام، گردو یا هر مغزی که دوست دارید 3\2 لیوان
پودر قند یا پودر شکر 2 قاشق غذا خوری
هل 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای خمیر: زرده تخم مرغ 2 عدد
کره یا روغن جامد ذوب شده 2 قاشث غذا خوری
شیر 4\1 لیوان
آرد 1 لیوان
وانیل نوک قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه باقلوا گل اناری

طرز تهیه شربت:

آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی شکر حل شد و آب شروع به جوشیدن کرد گلاب، زعفران و آبلیمو را بریزید و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بگزارید تا بجوشد تا کمی قوام پیدا کند. حرارت را خاموش کنید و شربت را کنار بگزارید.

طرز تهیه مواد میانی:

مغزیجات مانند بادام و پسته را در آب جوش بریزید و پوست آن ها را بگیرید سپس در یک پارچه تمیز ریخته و چند روز صبر کنید تا کاملا خشک شوند. سپس پودر مغزیجات و پودر قند و هل را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه خمیر باقلوا:

  • زرده، شیر، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید بعد آرد را کم کم اضافه کنید.
  • تا خمیر جمع شود و در نهایت خمیر اصلا نباید حالت چسبندگی داشته باشد.
  • روی سطح کار کمی آرد بپاشید. به اندازه یه فندق بزرگ (۱۰ گرم) از خمیر بردارید . کمی آرد روی آن بپاشید و به شکل دایره خیلی نازک پهن کنید.
  • یک قاشق مرباخوری از مواد مبانی وسط دایره بریزید و مثل بقچه بپیچید.
  • در ظرف چرب شده با کره یا روغن جامد کنار هم بچینید.
  • روی هر کدام کمی روغن جامد یا کره ذوب شده بریزید.
  • ظرف را طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدهید.
  • بعد از پخت گریل را روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شود.
  • باقلوای داغ را داخل شربت خنک بندازید و بعد از ۵ دقیقه از شربت خارج کنید.
  • اگه دوست دارید شربت بیشتری به خورد باقلوا برود مدت بیشتری در شهد بگذارید.
نظرات