طرز تهیه ته چین میگو با سبزی ماهی
غذاهای دریایی بسیارخوشمزه و پرفایده هستند و طرفداران زیادی دارند. میگو از پرمصرف ترین و محبوب ترین غذاهای دریایی است که به روش های مختلفی طبخ میشود. میگو پلو یکی از دستورهای خوشمزه با میگو است که بیشتر در کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس استفاده میشود. اگر از طرفداران غذاهای دریایی به خصوص میگو هستید با ما همراه شوید.
دستور پخت ته چین میگو با سبزی ماهی
اگر طعم میگو را دوست دارید حتما از ترکیب پلو با میگو خوشتان می آید. می توانید انواع غذای ترکیبی با میگو مانند میگو پلو با کشمش و گردو که در مطالب قبلی آموزش داده شده را امتحان کنید. در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه ته چین میگو
|
|
میگو | 3۰۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
روغن | ۱ پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک،فلفل و زدچوبه | به میزان لازم |
گردو | 1/4 پیمانه |
گشنیز،شنبلیله، اسفناج،جعفری | نیم کیلو |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 1 حبه |
زعفران | به میزان لازم |
مراحل پخت ته چین میگو
- در یک تابه کمی روغن بریزید و پیازها را درون تابه ریخته و تفت بدهید تا تغییر رنگ بدهد.
- سبزی ها را با هم ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سبزی ها به خوبی تفت بخورند و سرخ شوند.
- وقتی آب سبزی ها به خوبی کشیده شد، 1 حبه سیر رنده شده را اضافه و هم بزنید.
- فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه و هم بزنید.
- در این مرحله میگو ها را اضافه کنید و به خوبی با مواد مخلوط کرده و سرخ کنید. در صورت نیاز میتوانید کمی روغن به مواد اضافه کنید.
- نمک را به میگو ها اضافه کنید. گردو را اضافه کرده و با همه مواد خوب ترکیب کنید.
- بعد از چند دقیقه مواد ته چین آماده است.
- برنچ را آبکش کرده و به دو قسمت تقسیم کنید.
- زرده تخم مرغ را با کمی زعفران ترکیب کنید و یک سوم برنج را با آن ترکیب کنید.
- 2 سوم برنج را با مواد ته چین مخلوط کنید.
- در یک قابلمه کمی روغن بریزید. مخلوط برنج زعفرانی را در قابلمه بریزید و روی آن را صاف کنید.
- ترکیب برنج و میگو را روی برنج زعفرانی بریزید و با پشت قاشق کمی فشرده کنید. درب قابلمه را بگذارید و روی شعله ملایم گاز قرار بدهید.
- میتوانید ته چین را در قالب بریزید و روی قالب را با فویل بپوشانید. چند سوراخ کوچک روی آن بدهید و در فر با دمای 180 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار بدهید.