طرز تهیه حلوا با آرد برنج و زعفران خوشمزه و خوش عطر و طعم

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

حلوا یکی از دسرهای شیرین ایرانی است که معمولا در مراسمات مختلفی همچون ختم و عزاداری ها و یا دیگر مراسم مانند شب یلدا تهیه میشود. انواع مختلفی از حلوا وجود دارد که با مواد مختلفی درست میشود. در تهیه حلوا معمولا از آرد سفید یا آرد گندم استفاده میشود. حلوای شیر، حلوای زعفرانی، حلوای هویج و کدو حلوایی از جمله حلواهایی است که معمولا تهیه میشود. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه حلوا با آرد برنج و زعفران را بیاموزید. با مینویسم همراه باشید. طرز تهیه حلوا زعفرانی با آرد برنج بسیار ساده است و طعم واقعا فوق العاده ای دارد.

آموزش پخت حلوا آرد برنج و زعفران

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت حلوا با آرد برنج زعفرانی ارائه شده است:

مواد مورد نیاز برای تهیه حلوا با آرد برنج

آرد برنج ۲ لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب نصف لیوان
روغن جامد + روغن مایع + کره ۲۰۰ گرم معادل یک لیوان
شکر ۲ لیوان
زعفران غلیظ به میزان لازم
پودر هل ۱/۴ ق چ

مراحل تهیه حلوا با آرد برنج

  • در ابتدا باید شهد را آماده کنیم.
  • یک قابلمه را روی شعله گاز قرار بدهید. شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را داخل قابلمه بریزید و اجازه بدهید تا به جوش بیاید.
  • بعد از به جوش آمدن و حل شدن شکر شعله را خاموش کنید. شهد نباید زیاد بجوشد.
  • مخلوط روغن و کره آب شده را در یک تابه بریزید. وقتی روغن داغ شد آرد برنج را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خوب سرخ شود و به رنگ طلایی درآید.
  • بعد از سرخ شدن آرد و روغن، شهد گرم را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا برود و حلوا جمع شود.
  • حتما شهد را طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش را باز کرده و لطیف شود.
  • بعد از اینکه همه شهد را اضافه کردید روی حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسد و بعد تابه را به چپ و راست تکان بدهید یا اصطلاحا گهواره کنید.
  • در ظرف مورد نظر سرو کنید و به دلخواه تزئین کنید.

طرز تهیه حلوا با آرد برنج و زعفران

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا کم روغن
نظرات