طرز تهیه دسر شب یلدا با نشاسته و انار (دسر مجلسی و شیرین)
تمامی عوامل سایت مینویسم فرارسیدن شب یلدا را به شما همراهان گرامی تبریک عرض می نمایند. با توجه به شیوع ویروس کرونا قطعا می دانید که برای حفظ سلامتی خانواده و تمام افرادی که دوستشان داریم باید در خانه بمانیم و مانند هر سال به مهمانی ها و دورهمی های فامیلی نرویم. شما با تهیه دسر های خوشمزه می توانید این شب را به همراه اعضای خانواده خود جشن بگیرید. در این مطلب می توانید طرز تهیه دسر شب یلدا با نشاسته را یاد بگیرید و آن را برای خانواده و دوستان خود در این شب طولانی آماده کنید. می توانید از طرز تهیه دسر شب یلدا با انار که پیش از این برای شما منتشر نمودیم بازدید نمایید.
1. دسر شب یلدا با نشاسته و انار
از مهمترین مراسم های ایرانی می توان به شب یلدا اشاره کرد که یکی از مهمترین شب های ایران باستان است. این رسم از دیرباز برای ایرانیان اهمیت داشته و این شب طولانی را که آغاز زمستان است با هم و در کنار خانواده جشن می گیرند. در این شب نشینی و مهمانی خانوادگی چه چیز بهتر از آن که از میوه های پاییزی همچون انار برای تهیه یک دسر خوشمزه استفاده نماییم.
مواد لازم برای تهیه دسر شب یلدا با نشاسته |
|
ژله انار | یک بسته |
انار دانه شده | یک پیمانه |
آب | یک پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
شیر | یک پیمانه |
شکر | یک پیمانه سرخالی (دو سوم پیمانه) |
نشاسته | نصف پیمانه |
طرز تهیه دسر انار و نشاسته برای شب یلدا
- در ابتدا پودر ژله انار را در یک لیوان آب جوش ریخته و آن را خوب هم بزنید تا حل شود.
- به محلول یک لیوان آب سرد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- برای قالب می توانید از هر قالبی که دوست دارید استفاده نمایید. قالب های کوچک جداگانه و یا ظرف های پیرکس یا قالب های سیلیکونی شکل دار استفاده کنید.
- مایع حاوی پودر ژله را داخل ظرف مناسب مدنظر خود بریزید و ظرف را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید ژله خودش را بگیرد.
- نشاسته را با یک لیوان آب سرد حل کنید و خوب هم بزنید.
- محلول نشاسته و آب را روی حرارت قرار دهید و شکر را اضافه نمایید. مداوم هم بزنید تا کمی غلظت پیدا کند.
- شیر و گلاب را هم به آن اضافه کنید و مدام بهم بزنید تا ته نگیرد و غلیظ شود.
- وقتی فرنی نشاسته غلیظ شد، ژله ای که در یخچال بود درآورید و چک کنید که ژله سفت شده باشد.
- فرنی نشاسته که به دمای معمولی رسید آن ها را داخل ظرف ژله ها بریزید. رنگ سفید فرنی روی رنگ قرمز ژله انار قرار می گیرد و بسیار زیبا می شود.
- دسر انار و نشاسته را دوباره به یخچال انتقال دهید و منتظر بمانید تا خودش را بگیرد.
- به هنگام سرو دسر می توانید آن را با خامه و دانه های انار و پسته تزیین نمایید.
2. دسر با نشاسته و انار برای شب یلدا
یک دسر عالی با نشاسته و انار که بسیار خوشمزه است و ظاهر زیبایی هم دارد.
مواد لازم |
|
پودر ژله انار | ۱ بسته |
بیسکویت پتی پور | ۲ بسته |
انار دون شده | ۱ عدد |
شیر | ۳ لیوان |
خامه | ۱۰۰ گرم |
شکر | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
آب جوش | ۴۰۰ سی سی |
مراحل طرز تهیه دسر خوشمزه با نشاسته و انار
- در یه ظرف ۱ بسته پودر ژله انار را با ۴۰۰ سی سی آب جوش هم بزنید و ۵ دقیقه روی کتری آب جوش بگذارید.
- داخل ظرف دسر را مقداری روغن مایع ریخته تا کمی چرب شود.
- مقداری از محلول ژله را داخل ظرف دسر می ریزیم تا کف ظرف را بپوشاند. سپس آن را برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا ژله خودش را بگیرد.
- بعد از خارج کردن ظرف ژله از یخچال روی آن را با دانه های انار بپوشانید و بقیه محلول ژله را روی آن بریزید و دوباره ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
- در یک قابلمه کوچک ۳ لیوان شیر، ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید و نصف لیوان شکر ریخته و آن را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا غلیظ شود.
- در یک کاسه کوچک ۲ تا قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بهمراه مقداری آب جوش ریخته و هم بزنید، سپس روی کتری آب جوش گذاشته تا بن ماری شود.
- بعد از غلیظ شدن ترکیب داخل قابلمه نصف قاشق چایخوری وانیل، ژلاتین بن ماری شده، ۲ قاشق غذاخوری خامه و ۲ بسته بیسکویت پتی پور را اضافه کرده و هم بزنید.
- ظرف دسر را از یخچال بيرون آورده و مواد داخل قابلمه را به آن اضافه کنید و سپس به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.