طرز تهیه رشته پلو ساده و خوشمزه با سس گوشت
رشته پلو یکی از غذاهای سنتی ایران است که به روش های مختلف و متفاوتی در مناطق مختلف کشور درست می شود. برخی از مردم رشته پلو را به عنوان غذای شب چهارشنبه سوری و برخی دیگر به عنوان غذای شب سال تحویل درست می کنند و لذت می برند. در ادامه این مطلب طرز تهیه رشته پلو ساده و خوشمزه با سس گوشت به صورت کامل توضیح داده شده است.
دستور تهیه رشته پلو با سس گوشت
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت رشته پلو ساده ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه رشته پلو ساده و خوشمزه با سس گوشت |
|
برنج | 2 پیمانه |
رشته پلویی | 3 پیمانه |
روغن و دارچین | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس گوشت و گوجه خشک: | |
پیاز ریز خرد شده | 1 عدد |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
پودر سیر | 1 قاشق چای خوری |
زرد چوبه | 1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
هویج خرد شده | 2 عدد |
کشمش پلویی | یک پیاله |
گوجه خشک | یک کاسه |
مراحل طرز تهیه رشته پلو
- ابتدا در قابلمه آب بریزید تا به جوش بیاید. بعد از این به جوش آمد برنج را بشورید و به آب جوش اضافه کنید.
- بعد از 10 دقیقه رشته های پلویی را اضافه کنید و سریع آب کش نمایید.
- در همان قابلمه روغن بریزید و روغن کمی دارچین بپاشید و سپس رشته پلویی را داخل قابلمه بریزید و دوباره کمی روغن روی برنج بریزید. اجازه دهید با حرارت کم دم بکشد.
- در یک تابه پیاز را به همراه کمی روغن تفت دهید و بعد از 2 تا 3 دقیقه که گذشت و پیاز ها کمی تغییر رنگ داد، گوشت را به همراه ادویه ها اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
- در صورت نیاز آب اضافه کنید تا کاراملی شود، ۲-۳ دقیقه بعد هویج و گوجه خشک را هم اضافه کنید و دوباره خوب تفت بدید.
- ۴-۵ دقیقه بعد یک لیوان آب بریزید و اجازه بدید نیمساعت بپزد.
- بعد از نیم ساعت یک پیاله کشمش بریزید و دو دقیقه بعد آماده هست.
- رشتهپلو را بکشید، از سس گوشت روی آن بریزید و نوش جان کنید.