طرز تهیه رشته پلو ساده و خوشمزه با سس گوشت

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

رشته پلو یکی از غذاهای سنتی ایران است که به روش های مختلف و متفاوتی در مناطق مختلف کشور درست می شود. برخی از مردم رشته پلو را به عنوان غذای شب چهارشنبه سوری و برخی دیگر به عنوان غذای شب سال تحویل درست می کنند و لذت می برند. در ادامه این مطلب طرز تهیه رشته پلو ساده و خوشمزه با سس گوشت به صورت کامل توضیح داده شده است.

دستور تهیه رشته پلو با سس گوشت

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت رشته پلو ساده ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه رشته پلو ساده و خوشمزه با سس گوشت

برنج 2 پیمانه
رشته پلویی 3 پیمانه
روغن و دارچین به مقدار لازم
مواد لازم برای سس گوشت و گوجه خشک: 
پیاز ریز خرد شده 1 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
زرد چوبه 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
هویج خرد شده 2 عدد
کشمش پلویی یک پیاله
گوجه خشک یک کاسه

مراحل طرز تهیه رشته پلو

  • ابتدا در قابلمه آب بریزید تا به جوش بیاید. بعد از این به جوش آمد برنج را بشورید و به آب جوش اضافه کنید.
  • بعد از 10 دقیقه رشته های پلویی را اضافه کنید و سریع آب کش نمایید.
  • در همان قابلمه روغن بریزید و روغن کمی دارچین بپاشید و سپس رشته پلویی را داخل قابلمه بریزید و دوباره کمی روغن روی برنج بریزید. اجازه دهید با حرارت کم دم بکشد.
  • در یک تابه پیاز را به همراه کمی روغن تفت دهید و بعد از 2 تا 3 دقیقه که گذشت و پیاز ها کمی تغییر رنگ داد، گوشت را به همراه ادویه ها اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
  •  در صورت نیاز آب اضافه کنید تا کاراملی شود، ۲-۳ دقیقه بعد هویج و گوجه خشک را هم اضافه کنید و دوباره خوب تفت بدید.
  • ۴-۵ دقیقه بعد یک لیوان آب بریزید و اجازه بدید نیم‌ساعت بپزد.
  • بعد از نیم ساعت یک پیاله کشمش بریزید و دو دقیقه بعد آماده هست.
  • رشته‌پلو را بکشید، از سس گوشت روی آن بریزید و نوش جان کنید.
نظرات