مواد لازم سیب زمینی خلالی سوزنی |
|
سیب زمینی | 2 عدد |
روعن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سیب زمینی خلالی سوزنی و نازک
این نوع سیب زمینی خلالی یکی دیگر از مدل های سیب زمینی سرخ کردنی است. تفاوت آن یا سیب زمینی خلالی های دیگر در اندازه آن است که بسیار نازک تر از دیگر سیب زمینی خلالی ها است و معمولا در کنار غذاهایی مانند قیمه، چیکن استراگانف و دورچین استفاده می شود . در ادامه این مطلب طرز تهیه سیب زمینی خلالی سوزنی به صورت کامل توضیح داده شده است.
سیب زمینی خلالی نازک
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت ارائه شده است:
مراحل طرز تهیه سیب زمینی خلالی سوزنی
- در مرحله اول سیب زمینی ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید.
- سیب زمینی را به صورت خلالی نازک برش بزنید و مجددا بشویید تا نشاسته سیب زمینی ها کامل شسته شود.
- با استفاده از چاقو، رنده مخصوص، غذا ساز یا حتی پوست کن های شیار دار میتوانید سیب زمینی ها را خلالی نازک برش بزنید.
- سیب زمینی ها را به مدت 2 ساعت در یک کاسه آب و یخ بریزید و سپس آبکش کرده و خشک کنید.
- یک قابلمه یا تابه بزرگ زا روی حرارت قرار دهید و به مقدار لازم رو غن سرخ کردنی بریزید به طوری که سیب زمینی ها در روغن شناور باشند.
- اجازه دهید روغن داغ شود و بعد از آن سیب زمینی ها را اضافه کنید.
- به قدری سیب زمینی بریزید که روی هم انباشته نشود چون بعد از مدتی به هم می چسبند.
- پس از آن که به اندازه کافی سیب زمینی داخل روغن ریختید اجازه دهید تا کم کم سرخ شوند .
- بعد از سرخ شدن با کف گیر یا توری دسته دار از روغن خارج کنید و روی یک دستمال جوله ای کاغذی پهن کنید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
- برای نمکی شدن سیب زمینی ها میتوانید هم در حین سرخ شدن نمک اضافه کنید و هم بعد از خارج کردن سیب زمینی ها تا زمانی که داغ هستند نمک را روی سیب زمینی های سرخ شده بپاشید و تکان بدهید.