طرز تهیه شامی کباب بدون سیب زمینی خوشمزه و فوری
از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی شامی کباب است. شامی کباب به روش های مختلفی تهیه میشود. یک غذای فوری و ساده و در عین حال لذیذ که معمولا با نان سرو میشود و یک غذای نونی برای شام است. در ادامه این مطلب طرز تهیه شامی کباب بدون سیب زمینی به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه باشید.
آموزش طرز تهیه ی کباب شامی بدون سیب زمینی
در ادامه مواد مورد نیاز وو مراحل پخت ارائه شده است:
مواد لازم شامی کباب |
|
گوشت چرخ شده | 400 گرم |
لپه | 1/5 پیمانه |
آرد سوخاری | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل،زردچوبه | به میزان لازم |
پیاز داغ | 1 قاشق |
سیر | 2 حبه |
پیاز | 2 عدد |
رب | 1 قاشق |
گوجه رنده شده | 3 الی 4 عدد |
مراحل پخت شامی کباب بدون سیب زمینی
- لپه ها را چند ساعت خیس کنید و سپس در یک ظرف کمی بپزید تا حالت نیم پز دربیاید.
- لپه ها را آبکش کرده و بعد از خنک شدن چرخ کنید.
- پیاز را رنده کنید و آب پیاز را به خوبی بگیرید.
- گوشت، پیاز، لپه و آرد را با هم مخلوط کنید.
- همه مواد ترکیب شده را 2 بار دیگر با هم چرخ کنید و نمک، فلفل و زردچوبه و ادویه کتلت بزنید و چند دقیقه ورز بدهید.
- روی مواد را بپوشانید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدهید.
- مواد را از یخچال خارج کنید و کمی از مواد بردارید و در دست گرد کنید.
- با دست به مواد فشار وارد کنید تا مانند کتلت حالت پختی بگیرد.
- در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.
- بعد از سرخ شدن شامی ها گوجه ها را رنده کنید و در روغن سرخ کنید.
- یک قاشق رب اضافه کنید و تفت بدهید.
- پیاز داغ، سیر، نمک، فلفل و کمی زرچوبه را در روغن تفت بدهید و کمی آب بریزید تا حال سس بگیرد.
- شامی ها را داخل سس بچینید و اجازه بدهید کمی جا بیفتد.