طرز تهیه شیرینی شکر پاره ترکی خوشمزه و ساده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شکر پاره یکی از شیرینی های خوشمزه ترکیه است که با روش های مختلف درست می شود. در تهیه این شیرینی از شربت فراوان استفاده می کنند. این شیرینی برای پذیرایی از مهمان مناسب است و هم چنین می توانید شیرینی شکرپاره را در کنار چای و قهوه سرو کنید. شیرینی شکر پاره را می توان یک شیرینی ساده و ارزان دانست که به راحتی و آسانی و با کمترین مواد در زمانی کوتاه درست کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی شکر پاره ترکی را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش دستور پخت شیرینی شکر پاره ترکی

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت شیرینی شکر پاره ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه شیرینی شکر پاره ترکی

تخم مرغ 2 عدد
شکر 4 قاشق غذا خوری
روغن 1 فنجان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
آرد کنترل شده 2.5 تا 3 لیوان
وانیل کمی
مواد لازم برای شربت: 
آب 4 لیوان
شکر 3 لیوان
لیمو 4 تا 5 قطره

مراحل طرز تهیه شیرینی شکر پاره

  • مواد شربت شامل آب، شکر و آبلیمو را داخل یک شیر جوش با هم مخلوط کرده و 15-20 بجوشانید و خنک کنید.
  • تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا شکر حل شود. روغن را اضافه کنید و هم بزنید.
  • بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • خمیر را با اضافه کردن آرد به صورت کنترل شده ورز دهید.
  • خمیر ممکن است به دست شما بچسبد اما مشکلی ندارد، دقت کنید خمیر سفت نشود.
  • دستان خود را تمیز و خشک کرده و خمیر را گرد کنید.
  • به اندازه دلخواه از خمیر برداشته و گرد کنید و در سینی بچینید و با دمای 170 درجه بپزید تا زمانی که قسمت بالا و پایین آن طلایی شود
  • وقتی از فر خارج کردید، شربت سرد را روی شیرینی های داغ بریزید.
  • می توانید برای تزئین روی آن نارگیل بریزید.
نظرات