طرز تهیه آش یارما با شیر بصورت مرحله به مرحله

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تنوع آش در فهرست غذاهای ایرانی بقدری زیاد است که شاید اسم بعضی از آنها را تابحال نشنیده باشید. آش یارما با شیر یک آش محلی خوشمزه و مقوی است که اگر جزو علاقه مندان غذا باشیر باشید می توانید به عنوان شام یا پیش غذا آنرا تهیه کنید. مواد اصلی آش یارما، بلغور و شیر هستند. در ادامه طرز تهیه آش یارما با شیر بصورت مرحله به مرحله توضیح داده شده است.

دستور پخت آش یارما با شیر

آش یارما باشیر یکی از انواع  غذا با شیر است که خیلی پر خاصیت و  سرشار از مواد مغذی است. برای پختن آش یارما با شیر از دستور پخت زیر استفاده کنید. همچنین طرز تهیه آش شلغم با بلغور گندم خوشمزه و مرحله به مرحله در سایت مینویسم وجود دارد.

مواد لازم برای تهیه آش یارما با شیر:

پیاز: 2 عدد بزرگ

بلغور گندم: 3 پیمانه

شیر: 4 پیمانه

عدس:1 پیمانه

کره یا روغن حیوانی: 2 قاشق غذاخوری

ادویه ها شامل: نمک، فلفل و زردچوبه

طرز پخت آش یارما باشیر

پخت آش بلغور یا یارما آشی، بسیار راحت و ساده است. در ادامه طرز پخت آش یارما با شیر را بصورت مرحله به مرحله توضیح داده ایم.

1 – در اولین مرحله برای پخت آش شیر با بلغور گندم، بلغور و عدس را از چند ساعت قبل در آب خیس می کنیم و چند مرتبه آب آنرا عوض می کنیم.

2 – پیازها را خرد کرده و بعد از اضافه کردن ادویه ها، آنها را با کره یا روغن گیاهی تفت می دهیم.

3 – بلغور گندم و عدس را بعد از اینکه بخوبی خیس خوردند روی حرارت قرار می دهیم و حدود یک لیتر آب روی مواد می ریزیم.

4 – بعد از پختن عدس و گندم ، موقع اضافه کردن شیر به آش یارما است.

5 – با اضافه کردن شیر به مواد، حرارت را کم می کنیم تا شیر بخوبی به با مواد مخلوط شود.

6 – توجه داشته باشید که آش شما ته نگیرد، چندین بار آنرا هم بزنید.

7 – زمان لازم برای پخت آش یارما با شیر حدود 45 دقیقه است.

8 –  بعد از پخت آش یارما با شیر می توانید برای سرو روی آنرا با کشکمش، بادام و گردو تزئین کنید.

در آش یارما با شیر می توانید از زیره هم استفاده کنید.

نظرات