طرز تهیه ارده خانگی با کنجد
ارده یکی از مقوی ترین وعده هایی غذایی است که برای وعده صبحانه استفاده می شود. برای تهیه ارده از کنجد نرم و پوست کنده استفاده میشود. این ماده غذایی مقوی صد در صد طبیعی است و دارای خواص بسیاری برای سلامت و جسم است. هم چنین برای افرادی که قصد دارن لاغر شوند توصیه می شود. درست کردن ارده در خانه کار سختی نیست. در ادامه این مطلب طرز تهیه ارده خانگی با کنجد به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه شوید.
طرز تهیه ارده خانگی با کنجد
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل کار ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه ارده خانگی با کنجد |
|
کنجد | 1 پیمانه |
روغن کنجد یا روغن مایع | 2 قاشق غذا خوری |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا ارده
مراحل طرز تهیه ارده کنجد
- در ابتدا کنجدها را به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدهید تا خامی آنها گرفته شود و بوی خوب کنجد بلند شود. توجه داشته باشید کنجد ها نسوزد.
- کنجد های تفت داده شده را با هر وسیله ای مانند آسیاب بزنید تا کاملا پودر شوند.
- وقتی حالت پودری پیدا کرد روغن را اضافه کنید و به آسیاب کردن ادامه بدهید. بعد از مدتی حالت خمیری پیدا میکند.
- هر از چندگاهی به دستگاه استراحت بدهید تا دستگاه داغ نشود.
- همینطور کنجد ها را آسیاب کنید تا روان و یکدست شود.
- به همین راحتی ارده خانگی درجه یک آماده است.
- بعد از آماده شدن در یک ظرف شیشه ای استریل درب دار در داخل یخچال نگهداری کنید.
- با شیرین کننده هایی مثل شیره خرما، شیره انگور یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید.
نکته:
در هنگام خرید، حتما کنجد مخصوص ارده تهیه کنید که در واقع همون کنجد پوست کنده می باشد. در ظاهر خیلی فرقی با کنجد ساده ندارد ولی برای ارده مناسب است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا دو رنگ مجلسی