طرز تهیه خاگینه با شیره انگور پف دار (با گردو)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خاگینه یکی از میان وعده های سنتی پر طرفدار است که معمولا برای صبحانه و عصرانه استفاده میشود. در شهر های مختلف به روش ها و دستورالعمل های مختلفی تهیه و سرو میشود. برای تهیه خاگینه خوشمزه و لذیذ از شیره انگور استفاده کنید و طعم بی نظیر آن را تجربه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه و نکات کلیدی پخت خاگینه با شیره انگور پف دار را بخوانید.

طرز پخت خاگینه پفی با شیره انگور و گردو

در ادامه مواد مورد نیاز برای تهیه خاگینه با شیره انگور پف دار و خوشمزه و همچنین مراحل پخت آن را بخوانید:

مواد مورد نیاز خاگینه با شیره انگور پف دار با گردو

تخم مرغ 5 عدد
ماست 2 قاشق غذاخوری
شیره انگور 1 لیوان
آرد سفید 5 قاشق
گردو خرد شده (قابل حذف) 4 یا 5 عدد
کره 100 گرم

مراحل تهیه خاگینه با شیره انگور پف دار با گردو

  • ابتدا در یک ظرف مناسب تخم ها را به کمک همزن دستی خوب هم میزنیم.
  • بعد از اینکه تخم مرغ ها کمی تغییر رنگ داد و از لختگی درآمد، 2 قاشق غذاخوری ماست را اضافه و مجدد هم میزنیم.
  • 5 قاشق غذا خوری آرد را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا به خورد تخم مرغ ها رفته و یکدست شود.
  • در یک تابه نچسب کره را آب میکنیم و نیمی از مواد را داخل تابه میریزیم.
  • گردو های خرد شده روی مواد داخل تابه ریخته و باقی مواد را روی آن میریزیم.
  • درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا مواد خاگینه به خوبی پف کند.
  • بعد از چند دقیقه درب تابه را برداشته و به کمک یک کفگیر پلاستیکی خاگینه را به 4 قسمت برش زده و برگرانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
  • درب تابه را بگذارید و چند دقیقه بعد 1 لیوان شیره را روی سطح خاکینه بریزید.
  • حرارت را کم کرده و چند دقیقه اجازه بدهید تا شیره جذب شود.
  • خاگینه آماده شده را درظرف مناسب سرو کنید.

نوش جان….

توجه داشته باشید در صورت تمایل و بنا به ذائقه خود میتوانید گردو را حذف کنید.

برای پف دار شدن خاگینه، تخم مرغ ها را به اندازه هم بزنید و آرد را حتما الک کنید.

تابه را به خوبی گرم کنید و مواد را در روغن یا کره داغ شده بریزید. در غیر این صورت پف نخواهد کرد.

میتوانید برای عطر و رنگ بهتر یک قاشق زعفران غلیط دم کرده به مواد اضافه کنید.

نظرات