طرز تهیه خاگینه با شیره انگور پف دار (با گردو)
خاگینه یکی از میان وعده های سنتی پر طرفدار است که معمولا برای صبحانه و عصرانه استفاده میشود. در شهر های مختلف به روش ها و دستورالعمل های مختلفی تهیه و سرو میشود. برای تهیه خاگینه خوشمزه و لذیذ از شیره انگور استفاده کنید و طعم بی نظیر آن را تجربه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه و نکات کلیدی پخت خاگینه با شیره انگور پف دار را بخوانید.
طرز پخت خاگینه پفی با شیره انگور و گردو
در ادامه مواد مورد نیاز برای تهیه خاگینه با شیره انگور پف دار و خوشمزه و همچنین مراحل پخت آن را بخوانید:
مواد مورد نیاز خاگینه با شیره انگور پف دار با گردو |
|
تخم مرغ | 5 عدد |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
شیره انگور | 1 لیوان |
آرد سفید | 5 قاشق |
گردو خرد شده (قابل حذف) | 4 یا 5 عدد |
کره | 100 گرم |
مراحل تهیه خاگینه با شیره انگور پف دار با گردو
- ابتدا در یک ظرف مناسب تخم ها را به کمک همزن دستی خوب هم میزنیم.
- بعد از اینکه تخم مرغ ها کمی تغییر رنگ داد و از لختگی درآمد، 2 قاشق غذاخوری ماست را اضافه و مجدد هم میزنیم.
- 5 قاشق غذا خوری آرد را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا به خورد تخم مرغ ها رفته و یکدست شود.
- در یک تابه نچسب کره را آب میکنیم و نیمی از مواد را داخل تابه میریزیم.
- گردو های خرد شده روی مواد داخل تابه ریخته و باقی مواد را روی آن میریزیم.
- درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا مواد خاگینه به خوبی پف کند.
- بعد از چند دقیقه درب تابه را برداشته و به کمک یک کفگیر پلاستیکی خاگینه را به 4 قسمت برش زده و برگرانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
- درب تابه را بگذارید و چند دقیقه بعد 1 لیوان شیره را روی سطح خاکینه بریزید.
- حرارت را کم کرده و چند دقیقه اجازه بدهید تا شیره جذب شود.
- خاگینه آماده شده را درظرف مناسب سرو کنید.
نوش جان….
توجه داشته باشید در صورت تمایل و بنا به ذائقه خود میتوانید گردو را حذف کنید.
برای پف دار شدن خاگینه، تخم مرغ ها را به اندازه هم بزنید و آرد را حتما الک کنید.
تابه را به خوبی گرم کنید و مواد را در روغن یا کره داغ شده بریزید. در غیر این صورت پف نخواهد کرد.
میتوانید برای عطر و رنگ بهتر یک قاشق زعفران غلیط دم کرده به مواد اضافه کنید.