طرز تهیه خاگینه با شیره انگور پف دار (با گردو)

اشتراک گذاری

خاگینه یکی از میان وعده های سنتی پر طرفدار است که معمولا برای صبحانه و عصرانه استفاده میشود. در شهر های مختلف به روش ها و دستورالعمل های مختلفی تهیه و سرو میشود. برای تهیه خاگینه خوشمزه و لذیذ از شیره انگور استفاده کنید و طعم بی نظیر آن را تجربه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه و نکات کلیدی پخت خاگینه با شیره انگور پف دار را بخوانید.

طرز پخت خاگینه پفی با شیره انگور و گردو

در ادامه مواد مورد نیاز برای تهیه خاگینه با شیره انگور پف دار و خوشمزه و همچنین مراحل پخت آن را بخوانید:

مواد مورد نیاز خاگینه با شیره انگور پف دار با گردو

تخم مرغ 5 عدد
ماست 2 قاشق غذاخوری
شیره انگور 1 لیوان
آرد سفید 5 قاشق
گردو خرد شده (قابل حذف) 4 یا 5 عدد
کره 100 گرم

مراحل تهیه خاگینه با شیره انگور پف دار با گردو

  • ابتدا در یک ظرف مناسب تخم ها را به کمک همزن دستی خوب هم میزنیم.
  • بعد از اینکه تخم مرغ ها کمی تغییر رنگ داد و از لختگی درآمد، 2 قاشق غذاخوری ماست را اضافه و مجدد هم میزنیم.
  • 5 قاشق غذا خوری آرد را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا به خورد تخم مرغ ها رفته و یکدست شود.
  • در یک تابه نچسب کره را آب میکنیم و نیمی از مواد را داخل تابه میریزیم.
  • گردو های خرد شده روی مواد داخل تابه ریخته و باقی مواد را روی آن میریزیم.
  • درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا مواد خاگینه به خوبی پف کند.
  • بعد از چند دقیقه درب تابه را برداشته و به کمک یک کفگیر پلاستیکی خاگینه را به 4 قسمت برش زده و برگرانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
  • درب تابه را بگذارید و چند دقیقه بعد 1 لیوان شیره را روی سطح خاکینه بریزید.
  • حرارت را کم کرده و چند دقیقه اجازه بدهید تا شیره جذب شود.
  • خاگینه آماده شده را درظرف مناسب سرو کنید.

نوش جان….

توجه داشته باشید در صورت تمایل و بنا به ذائقه خود میتوانید گردو را حذف کنید.

برای پف دار شدن خاگینه، تخم مرغ ها را به اندازه هم بزنید و آرد را حتما الک کنید.

تابه را به خوبی گرم کنید و مواد را در روغن یا کره داغ شده بریزید. در غیر این صورت پف نخواهد کرد.

میتوانید برای عطر و رنگ بهتر یک قاشق زعفران غلیط دم کرده به مواد اضافه کنید.

نظرات