طرز تهیه خمیر دامپلینگ کره ای و چینی مرحله به مرحله با تصاویر
دامپلینگ دسته وسیعی از کوفته هاست که از تکه های خمیر (ساخته شده از انواع منابع نشاسته ای) پر شده یا خمیر خالی بدون پر کردن تشکیل شده است. این خمیر می تواند بر اساس نان، آرد یا سیب زمینی باشد و ممکن است با گوشت، ماهی، پنیر، سبزیجات، میوه ها یا شیرینی ها پر شود. کوفته ها را می توان با استفاده از روش های مختلفی از جمله بخارپز کزدن، جوشاندن، سرخ کردن تهیه کرد و در بسیاری از غذاهای جهان یافت می شود. در ادامه این مطلب آموزش و طرز تهیه خمیر دامپلینگ کره ای و چینی مرحله به مرحله با تصاویر را بخوانید.
طرز تهیه خمیر دامپلینگ کره ای و چینی مرحله به مرحله با تصاویر
مواد لازم برای تهیه خمیر دامپلینگ کره ای و چینی
- 4 فنجان آرد همه منظوره
- 2 فنجان آب
- 1/3 قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای تهیه مواد داخل دامپلینگ کره ای و چینی
- 1.5 فنجان گوشت چرخ کرده
- 1/2 فنجان میگو خرد شده
- 2 فنجان کلم ناپا (کلم چینی سبز)
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل
- 1 قاشق غذاخوری پیاز سبز
- 1.5 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1/3 قاشق چایخوری فلفل سفید
- 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
طرز تهیه خمیر دامپلینگ کره ای و چینی آبپز و یا سرخ شده با تصاویر کامل
طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه به صورت گام به گام + فیلم آموزشی
نحوه پخت دامپلینگ های سرخ شده