طرز تهیه دلمه برگ مو با مرغ برای 4 نفر یک غذای ساده و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور تهیه دلمه برگ مو با مرغ بسیار ساده می باشد. این غذا بسیار خوشمزه است. دلمه برگ مو با مرغ را حتما یک بار امتحان کرده و در کنار خانواده از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه دلمه برگ مو با مرغ برای 4 نفر آورده شده است. اگر قصد دارید دلمه برگ مو با مرغ را به مقدار کمتر و یا بیشتر تهیه کنید می توانید مقدار مواد لازم را ضرب یا تقسیم کنید.

آموزش دلمه برگ مو با مرغ برای 4 نفر

فصل بهار که درخت های انگور برگ های سبز و تازه در می آورند بهترین زمان برای درست کردن دلمه برگ مو یا همان دلمه برگ انگور است. دلمه برگ را می توانید به عنوان غذای اصلی در وعده شام مصرف کنید و یا از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده کنید. دلمه برگ مو را می توانید با گوشت و یا بدون گوشت هم تهیه کنید در ادامه طرز تهیه دلمه برگ مو با گوشت مرغ را آموزش می دهیم. مواد اولیه برای 4 نفر کافی است برای تهیه دلمه برگ انگور برای تعداد بیشتر می توانید مقدار مواد اولیه را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو با مرغ برای 4 نفر

  • مرغ: 1 تکه سینه مرغ
  • برگ مو: 20 عدد
  • هویج: 2 عدد
  • پیازچه: 10 عدد
  • کدو سبز: 2 عدد
  • کرفس: 2 عدد
  • سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو بادکوبه شمالی 

دستور تهیه دلمه برگ مو با مرغ برای 4 نفر

  1. برای تهیه دلمه برگ مو با مرغ، ابتدا برگ موها را به خوبی شسته و  در آب در حال جوشیدن قرار می دهیم تا 2 دقیقه بجوشد و بعد آبکش می کنیم و در ظرفی قرار می دهیم. سینه مرغ را از استخوان آن جدا کرده و به دو تکه تقسیم می کنیم.
  2. با چاقوی تیز، هرکدام از تکه های مرغ را از قسمت بالا می شکافیم. مخلوطی از سس سویا، آبلیمو، نمک و فلفل را داخل شکاف مرغ می ریزیم تا طعم آنها را به خود بگیرد و مزه دار شود.
  3. هویج، کدو و کرفس را به صورت درشت خرد می کنیم. سپس آنها را به مدت 10 دقیقه در آب می پزیم و آبکش می کنیم و در ظرفی جداگانه می ریزیم.
  4. از مخلوط هویج، کدو و کرفس به اندازه ای که تمایل دارید، در شکاف مرغ ها می ریزیم و روی آن مقداری پیازچه خرد شده می ریزیم. سعی می کنیم دو طرف شکاف مرغ ها را به هم نزدیک کنیم.
  5. در این مرحله می توانید  برگ موها را پهن کرده، سینه مرغ پرشده را روی آن قرار دهید و بپیچید  یا آنکه مرغ را برش زده و به صورت تکه تکه برای هر یک از برگ موها مقداری از آن را بگذارید و سپس آنها را بپیچید.
  6. در مرحله آخر تهیه برگ مو با مرغ، برگ موهای پیچیده شده را به مدت 20 دقیقه در بخارپز یا در قابلمه ای با کمی آب و روغن می پزیم.

همچنین بخوانید: طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه 

نکات لازم برای تهیه دلمه برگ مو با مرغ

  • اگر از سینه مرغ کامل و برگ مو قالبی استفاده می کنید، بهتر است آن را درون قالب طبخ کنید.
  • در صورت تمایل بعد از آماده شدن دلمه بسته به نوع ذائقه خود، آن را چند دقیقه داخل محلول شکر و سرکه قرار دهید.
  • برای پیچیدن دلمه ها روش های مختلفی وجود دارد که مرسوم ترین آنها بقچه ای و رولی است.
  • می توانید هنگام سرو کردن دلمه، از سس گوجه فرنگی برای خوشمزه تر شدن آن استفاده کنید.

امیدواریم از طرز تهیه دلمه برگ مو با مرغ استفاده لازم را برده و غذای خوشمزه ای تهیه کرده باشید.

نوش جان

نظرات