طرز تهیه دمنوش به لیمو خوشمزه به همراه خواص و نکات مصرف آن
آیا طرز تهیه دمنوش به لیمو به شکل اصولی را می دانید به نحوی که از حداکثر خواص آن بهره مند شوید؟ آیا از خواص و طبع دمنوش به لیمو خبر دارید؟ طبع به لیمو گرم و خشک است بنابراین طبع دمنوش به لیمو نیز گرم و خشک است و برای افراد سرد مزاج مناسب است. در سایت مینویسم طرز تهیه دمنوش های خوشمزه ای مانند دمنوش لبو، دمنوش سماق و دارچین و زنجبیل، دمنوش سیب و دارچین و…. به شما آموزش داده شده است. در این پست می خواهیم طرز تهیه دمنوش به لیمو را با سایر ترکیبات آموزش دهیم و بگوییم دمنوش به لیمو برای چه چیزی خوب است. دمنوش به لیمو، یک دمنوش مناسب برای فصل زمستان می باشد اما در همه فصل ها می توان ان را تهیه کرد. دمنوش به لیمو را به راحتی می توانید در منزل درست کنید و آن را نوش جان کنید. با ما همراه باشید.
خواص دمنوش به لیمو
- دمنوش به لیمو به هضم غذا کمک می کند.
- دمنوش به لیمو در رفع گرفتگی های تنفسی موثر است و باعث خلط آوری می شود.
- دمنوش به لیمو در کاهش وزن و لاغری تاثیر گذار است.
- ضد التهاب است.
- عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.
- اضطراب و استرس را کاهش می دهد.
- یاعث ایجاد آرامش در سیستم عصبی می شود.
- سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
حال که با خواص دمنوش به لیمو آشنا شدید بهتر است طرز تهیه دمنوش به لیمو را نیز بدانید. در تهیه انواع دمنوش برای اینکه کلیه خواص آن ها حفظ شود بهتر است ابتدا آب جوش را در ظرف شیشه ای مخصوص دمنوش ریخته و کمی صبر کنید تا به دمای آب به حدود 90 درجه برسد سپس دمنوش مورد نظر را درون ظرف ریخته و بعد از 5 دقیقه آن را میل کنید. اما به روش زیر نیز می توانید دمنوش به لیمو را تهیه کنید.
روش تهیه دمنوش به لیمو
مواد لازم برای دمنوش به لیمو
- برگ تازه به لیمو: 5 عدد (1 قاشق چای خوری به لیمو خشک)
- آب جوش: 1 لیوان
- عسل: به مقدار لازم
طرز تهیه دمنوش به لیمو
- برگ تازه به لیمو را بشویید.
- برگ های به لیمو را به همراه آب جوش داخل قوری بریزید و روی شعله قرار دهید.
- اجازه هید 10 دقیقه روی حرارت بماند تا دمنوش شما دم بکشد.
- سپس آن را از صافی رد کنید و درون فنجان ریخته و مقداری عسل به آن اضافه کنید و در نهایت نوش جان کنید.
روش تهیه دمنوش به لیمو و نعناع
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش بابونه
مواد لازم برای دمنوش به لیمو و نعناع
- به لیمو خشک: 1/2 قاشق چای خوری
- نعناع خشک: 1/2 قاشق قاشق چای خوری
- آب جوش: 1 لیوان
- عسل: به مقدار لازم
طرز تهیه دمنوش به لیمو و نعناع
- به لیمو، نعناع و آب جوش را درون قوری بریزید.
- روی شلعه گاز به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار دهید تا دم بکشد.
- سپس از صافی رد کرده و برای شیرین شدن آن مقداری عسل اضافه کرده و نوش جان کنید.
روش تهیه دمنوش به لیمو و دارچین و گل محمدی
مواد لازم برای دمنوش به لیمو و دارچین و گل محمدی
- به لیمو: 2 قاشق غذا خوری
- پودر دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
- گل محمدی: 1 قاشق چای خوری
- آب جوش: 1 لیوان
- عسل: به میزان لازم
طرز تهیه دمنوش به لیمو و دارچین و گل محمدی
- داخل یک قوری به لیمو، دارچین و گل محمدی را بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید.
- سپس روی بخار کتری یا سماور به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا دم بکشد.
- بعد آن را از صافی رد کرده و داخل فنجان بریزید و مقداری عسل به آن اضافه کنید، نوش جان.
روش تهیه دمنوش به لیمو و بهار نارنج
مواد لازم برای دمنوش به لیمو و بهار نارنج
- برگ به لیمو: 2 قاشق غذا خوری
- بهار نارنج: 1قاشق غذا خوری
- گلاب: 4 قاشق غذا خوری
- زعفران: به میزان لازم
- آب جوش: 2 فنجان
طرز تهیه دمنوش به لیمو و بهار نارنج
- ابتدا به لیمو، بهار نارنجف گلاب و زعفران را داخل قوری بریزید آب جوش را به آن اضافه کنید.
- قوری را روی حرارت قرار دهید به مدت 5 دقیقه تا دم بکشد.
- دمنوش شما آماده می باشد نوش جان کنید.
طرز تهیه دمنوش به لیمو و گل گاو زبان
همچنین بخوانید: طرز تهیه دمنوش بهار نارنج
مواد لازم برای دمنوش به لیمو و گل گاو زبان
- به لیمو: 1 قاشق غذا خوری
- گل گاو زبان: 1 قاشق غذا خوری
- زعفران: به مقدار لازم
- آب جوش: 3 لیوان
- نبات: به مقدار دلخواه
طرز تهیه دمنوش به لیمو و گل گاو زبان
- ابتدا به لیمو و گل گاو زبان را درون قوری بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید.
- سپس زعفران را اضافه کنید و قوری را روی بخار کتری به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا دم بکشد.
- بعد با مقداری نبات دمنوش خود را نوش جان کنید.
نکات مهم در طرز تهیه دمنوش به لیمو:
- از به لیمو به صورت موضعی استفاده نکنید زیرا باعث ایجاد حساسیت و التهاب پوستی می شود.
- استفاده از به لیمو در هنگام بارداری و شیردهی مضر است.
- مصرف به لیمو برای بیماران کلیوی توصیه نمی شود.
- دمنوش به لیمو یکی از بهترین دمنوش های گیاهی به آرامش اعصاب و درمان بی خوابی کمک می کند.
- بهترین زمان استفاده از دمنوش به لیمو 2 ساعت بعد از هر وعده غذایی به ویژه ناهار و شام می باشد.
- می توانید از به لیمو به صورت شربت خنک در روز های گرم تابستان استفاده کنید.