طرز تهیه دمنوش سیب و به با دارچین + فواید دمنوش سیب و به

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دمنوش سیب و به همچون دمنوش سیب و دارچین در مقابل فواید و خواصی که دارد بسیار ساده و در عین حال خوشمزه می باشد. برای تهیه این دمنوش خوشمزه 2 عدد سیب  و به کافی می باشد. افزودن دارچین و زعفران که طعم خوش این دمنوش را چند برابر می کند، کاملا سلیقه ای می باشد از جمله فواید دمنوش سیب و به می توان به پاکسازی کبد، بهبود تنفس، درمان و پیشگیری از آسم و … اشاره نمود.

در صورتی که به نوشیدن دمنوش های گیاهی علاقه مند هستید می توانید از طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین و طرز تهیه دمنوش سماق و دارچین که پیش از این منتشر نمودیم بازدید نمایید.

مواد لازم و طرز تهیه دمنوش سیب و به

  • به = ۲ عدد
  • سیب = ۲ عدد
  • زعفران = به مقدار لازم
  • چوب دارچین = به مقدار لازم

طرز تهیه دمنوش سیب و به با دارچین :

دوستان عزیز برای تهیه این دمنوش کافیست مطابق با مراحل زیر عمل نمایید :

ابتدا سیب و به را بخوبی بشویید و آن را با رنده فلزی و یا چاقو به اندازه 3 سانتی متر به ضخامت 2 میلیمتر خلال و یا نگینی کنید.

نکته : از میوه به که پوست آن کاملا زرد است استفاده کنید و آن را طوری بشویید که پر روی آن از بین برود.

برای تهیه دمنوش سیب و به باید خلال های این میوه را خشک کنید، برای خشک کردن میوه در زمستان علاوه بر دستگاه میوه خشک کن و فر می توانید آن را روی سینی فلزی بچینید و آن را روی حرارت ملایم بخاری و یا هر وسیله گرمایشی دیگر قرار دهید تا خوب رطوب خود را از دست بدهد.

در این مرحله باید یک ماهیتابه نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و چند دقیقه ای صبر کنید تا آن حسابی داغ شود، پس از آن باید خلال های سیب و به کاملا خشک شده را داخل ماهیتابه ریخته و هم هم بزنید و زمانیکه رنگ خلال ها قهوه ای تیر شد، ماهیتابه را از روی اجاق برداشته و اجازه دهید تا خنک شود. سپس سپس آن را در ظرف دربسته شیشه ای نگهداری کنید و از رطوبت دور نگهدارید.

در مرحله آخر، مقداری آب داخل کتری ریخته و اجازه دهید تا بجوشد و بعد آن را داخل یک قوری بریزید و سپس به ازای هر دو نفر یک قاشق غذاخوری از خلال سیب و به، مقداری زعفران و دارچین به آن اضافه نمایید و در آخر قوری را برای چند دقیقه روی حرارت ملایم بخار کتری دحل جوش قرار دهید تا دم بکشد. برای کسب اطلاع از خواص دمنوش سیب و به، ادامه مطلب را مطالعه نمایید.

فواید دمنوش سیب و به با دارچین و زعفران

فواید دمنوش سیب و به با دارچین و زعفران

فواید دمنوش سیب و به با دارچین و زعفران

دمنوش سیب و به به تنهایی ضد سرطان بوده و قادر به تقویت دستگاه گوارش و کاهش کلسترول خون می باشد و از سوی دیگر اصافه کردن مقداری دارچین و زعفران باعث تقویت قلب و مغز می شود.

نوشیدن یه فنجان دمنوش سیب و به موجب افزایش انرژی بدن، درمان کم خونی، تقویت قوه بینایی، کاهش خطر حملات قلبی و همچنین کاهش فشار خون می شود.

از آنجایی که این دمنوش باعث کاهش استرس می شود تاثیر بسزایی در رفع خستگی و ایجاد حس آرامش و نشاط دارد. مصرف این دمنوش برای تقویت اعصاب، تقویت سیستم گوارش، درمان زخم معده و عفونت معده و درمان و پیشگیری آلزایمر بسیار کمک می کند.

از دیگر خواص این دمنوش می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • درمان افسردگی
  • تسکین دهنده درد گلو
  • ایجاد احساس سیری
  • تقویت و بهبود تنفس
  • درمان و پیشگیری از آسم
  • ضد دیبات و قند خون
  • درمان نفخ معده  کمک به هضم غذا
  • تقویت عملکرد قلب
  • زیبایی و جوانسازی پوست
نظرات