طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب با لیمو عمانی و دارچین
درمان بی خوابی و ایجاد حس آرامش از جمله فواید و خواص دمنوش سنبل الطیب و گل گاو زبان می باشد که تهیه آن بسیار ساده و آسان بوده و می توان از آن به عنوان یک نوشیدنی گرم مجلسی نیز استفاده کرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب با لیمو عمانی و دارچین را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.
اگر به تهیه انواع دمنوش های گیاهی علاقمند هستید از مطالبی همچون دمنوش سنبل الطیب و اسطوخودوس و دمنوش سیب و به با دارچین که پیش از این منتشر نمودیم بازدید نمایید.
طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب
دوستان عزیز برای تهیه این دمنوش که به معجون آرامش نیز معروف است به موارد زیر نیاز داریم :
- ریشه سنبل الطیب : 12 عدد (می توانید ریشه ها را آسیاب کنید و پودر آن را استفاده کنید)
- گل گاوزبان : 5 گل
- لیمو عمانی : 2 عدد
- پودر یا چوب دارچین : به میزان لازم
- آب جوش :یک لیتر
ابتدا آب را جوشانده و سپس به همراه لیمو عمانی و گل گاوزبان و سنبل الطیب داخل یک قوری ریخته و آن را روی حرارت بخار آب کتری در حال جوش به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا دم بکشد.
نکات قابل توج برای تهیه دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب :
- مراقب باشید تا دمنوش روی حرارت بخار آب دم بکشد و نجوشد.
- طعم این دمنوش کمی تلخ می باشد به همین دلیل بهتر است با 1 قاشق عسل میل شود.
- این دمنوش را 2 ساعت قبل ار خواب میل نمایید.
خواص مصرف دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب
ریشه گیاه سنبل الطیب برای تسکین پا درد، کمر درد و دل درد مفید می باشد و از آنحایی که ترکیب گل گاوزبان با سنبل الطیب خاصیت آرام بخش و ضد استراس دارد برای درمان بی خوابی های شبانه بسیار موثر می باشد. البته این نکته را بخاطر داشته باشید که اگر داروی خواب یا ضد حساسیت مصرف میکنید برای مصرف این دمنوش با پزشک مشورت کنید.