طرز تهیه ساندویچ کالباس برای تولد

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر برای مهمانی و تولد های خود به دنبال یک غذای خوشمزه، راحت هستید که بتونید در زمان کمی آن را برای تعداد زیادی درست کنید، ساندویچ کالباس برای تولد بهترین گزینه است. ما در ادامه این مطلب طرز تهیه ساندویچ کالباس سرد برای تولد را آموزش می دهیم و پیشنهاد می کنیم که از طرز تهیه ساندویچ با گوشت ریش ریش و طرز تهیه 3 ساندویچ برای عصرانه نیز بازدید نمایید.

طرز تهیه ساندویچ کالباس برای تولد

مواد لازم برای ساندویچ کالباس

کالباس (به نوع دلخواه)  برای هر نفر 2 ورق
خیارشور یا خیار معمولی  برای هر نفر یک عدد متوسط
گوجه  برای هر نفر 3 برش حلقه ای
کاهو فرانسوری  برای هر نفر یک برگ کاهو
سس مایونز  به میزان دلخواه
پنیر گودا  برای هر نفر 1 ورق
نمک و فلفل سیاه  به مقدار دلخواه
 سس گوجه فرنگی  به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه ساندویچ کالباس برای تولد

برای طرز تهیه ساندویچ کالباس برای تولد طبق مراح زیر عمل کنید:

  • در ابتدا نان ساندوچی کنجدی را از وسط برش داده و کمی از خمیر داخل آن را خارج می کنید.
  • سپس گوجه فرنگی ها را شسته و به صورت حلقه ای برش دهید.
  • حالا خیارشور را شسته و برش دهید.
  • و در نهایت برگ های کاهو را جدا کرده و بشویید بعد صبر کنید تا خشک شود.
  • حالا هر برگ کاهو را داخل نان ساندویچی گذاشته به روی آن گوجه ها را بچینید 2 ورق کالباس بگذارید.
  • بعد خیارشورها را بچینید و در نهایت به مقدار کافی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با سس مایونز و سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.

امیدوارم  از طرز تهیه ساندویچ کالباس برای تولد لذت برده باشید.

نظرات