طرز تهیه سوتلاچ با آرد برنج دسر ترکیه ای خوشمزه و ساده
سوتلاچ یک دسر شیرین ترکیه ای چیزی شبیه به شیر برنج ایرانی است. طرز تهیه این دسر بسیار ساده است و به راحتی میتوانید در منزل درست کنید. اگر برای یک میان وعده یا برای دسر به دنبال یک دستور خوشمزه و در عین حال راحت و آسان هستید با ما همراه شوید. در ادامه مطلب طرز تهیه سوتلاچ با آرد برنج توضیح داده شده است.
طرز تهیه سوتلاچ با آرد برنج
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل دستور پخت سوتلاچ ترکی ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه سوتلاچ |
|
برنج | 3 قاشق غذا خوری |
آب | 300 میلی لیتر یا 1 5\1 پیمانه |
شیر | 1 لیتر |
شکر | 3\2 پیمانه |
عصاره وانیل | 1 قاشق غذا خوری |
نشاسته | یک و نیم قاشق غذاخوری سرپر |
اسانس | 2\1 قاشق چایخوری که اگر پودری شکری باشد یک بسته |
مراحل دستور تهیه سوتلاچ
- ابتدا 3 قاشق غذا خوری برنجی را که از قبل خیس کرده ایم را داخل یک قابلمه می ریزیم.
- یک و نیم پیمانه آب به برنج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 20 تا 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد و آب برنج کشیده شود.
- بعد از این که آب برنج کشیده شد، شیر و شکر را اضافه می کنیم. تقریبا 20 دقیقه روی حرارت هر از گاهی هم می زنیم تا سر نرود.
- سپس عصاره وانیل را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.
- در یک کاسه دیگر نشاسته ذرت و 2\1 پیمانه آب را یا هم خوب مخلوط کرده و به شیر اضافه می کنیم .
- 15 دقیقه روی حرارت تمام مواد را با هم، هم می زنیم تا به غلظت برسد .
- سپس از روی حرارت برداشته و داخل کاسه های مخصوص فر میریزیم.
- داخل سینی فر قرار می دهیم و داخل سینی فر را به اندازه 3\1 کاسه ها آب جوش می ریزیم، داخل فر که از قبل گرم کرده ایم با درجه حرارت 250 تا 260 درجه و روی حالت گریل می گذاریم.
- زمانی روی آنها برشته و قهوه ای شد آماده است که از فر خارج کنید.
- برای تریین هم می توانید از پودر پسته و پودر فندق استفاده کنید وقتی هم که از گرما افتاد و سرد شد آماده سرو است.
چند نکته مهم
- برنج حتما چند ساعت خیس بخورد
- برنج که کامل پخت شیر اضافه شود
- دمای فر ۲۵۰ تا ۲۶۰ درجه حالت گریل
- حتما زمان پخت درون سینی آب جوش بریزید تا بافت سوتلاچ سفت نشود.