طرز تهیه سوتلاچ با آرد برنج دسر ترکیه ای خوشمزه و ساده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

سوتلاچ یک دسر شیرین ترکیه ای چیزی شبیه به شیر برنج ایرانی است. طرز تهیه این دسر بسیار ساده است و به راحتی میتوانید در منزل درست  کنید. اگر برای یک میان وعده یا برای دسر به دنبال یک دستور خوشمزه و در عین حال راحت و آسان هستید با ما همراه شوید. در ادامه مطلب طرز تهیه سوتلاچ با آرد برنج توضیح داده شده است.

طرز تهیه سوتلاچ با آرد برنج

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل دستور پخت سوتلاچ ترکی ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه سوتلاچ

برنج 3 قاشق غذا خوری
آب 300 میلی لیتر یا 1 5\1 پیمانه
شیر 1 لیتر
شکر 3\2 پیمانه
عصاره وانیل  1 قاشق غذا خوری
نشاسته یک و نیم قاشق غذاخوری سرپر
اسانس 2\1 قاشق چایخوری که اگر پودری شکری باشد یک بسته

مراحل دستور تهیه سوتلاچ

  • ابتدا 3 قاشق غذا خوری برنجی را که از قبل خیس کرده ایم را داخل یک قابلمه می ریزیم.
  • یک و نیم پیمانه آب به برنج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 20 تا 30 دقیقه روی حرارت  ملایم بپزد و آب برنج کشیده شود.
  • بعد از این که آب برنج کشیده شد، شیر و شکر را اضافه می کنیم. تقریبا 20 دقیقه روی حرارت هر از گاهی هم می زنیم تا سر نرود.
  • سپس عصاره وانیل را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.
  • در یک کاسه دیگر نشاسته ذرت و 2\1 پیمانه آب را یا هم خوب مخلوط کرده و به شیر اضافه می کنیم .
  • 15 دقیقه روی حرارت تمام مواد را با هم، هم می زنیم تا به غلظت برسد .
  • سپس از روی حرارت برداشته و داخل کاسه های مخصوص فر میریزیم.
  • داخل سینی فر قرار می دهیم و داخل سینی فر را به اندازه 3\1 کاسه ها آب جوش می ریزیم، داخل فر که از قبل گرم کرده ایم با درجه حرارت 250 تا 260 درجه و روی حالت گریل می گذاریم.
  • زمانی روی آنها برشته و قهوه ای شد آماده است که از فر خارج کنید.
  • برای تریین هم می توانید از پودر پسته و پودر فندق استفاده کنید وقتی هم که از گرما افتاد و سرد شد آماده سرو است.

چند نکته مهم

  • برنج حتما چند ساعت خیس بخورد
  • برنج که کامل پخت شیر اضافه شود
  • دمای فر ۲۵۰ تا ۲۶۰ درجه حالت گریل
  • حتما زمان پخت درون سینی آب جوش بریزید تا بافت سوتلاچ سفت نشود.
نظرات