طرز تهیه شریخند برای 4 نفر (دسر خوشمزه هندی زعفرانی)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شریخند دسری هندی است که بسته به مواد اولیه به کار رفته در ترکیب اصلی می تواند مزه های متفاوتی داشته باشد. از هر طعم و مزه ای که فکرش را می کنید می توان در ترکیب این دسر استفاده کرد. از انواع مغزها گرفته تا میوه های خشک! پالپ میوه هایی مانند انبه، توت فرنگی، انواع توت ها، گل رز خشک و چیکو! بنابراین شریخند می تواند هزار و یک طعم متفاوت داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه شریخند برای 4 نفر را به شما دوستان مینویسم آموزش می دهیم.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه حلوا گاجار

روش تهیه شریخند دسر زعفرانی هندی

برخی بر این باورند که نام این دسر به دلیل داشتن زعفران و خاصیت شادی آور آن؛ شریخند نامگذاری شد. روش آمادسازی این دسر بسیار ساده و زمان آن بسیار کوتاه می باشد. در ادامه مواد لازم و روش تهیه این دسر خوشمزه را میخوانید.

مولاد لازم برای تهیه شریخند برای 4 نفر

مواد لازممقدار
کشک1 کیلوگرم
پودر قندنصف فنجان
زعفرانچند رشته
شیر گرم1 قاشق غذاخوری
پودر هلنصف قاشق غذاخوری

مواد اولیه برای تزیین شریخند :

مواد لازممقدار
پرک پسته1 قاشق غذاخوری
پرک بادام1 قاشق غذاخوری

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه شیرینی بوندی لادو

طرز تهیه دسر شریخند

  1. آماده سازی کشک

    در مرحله اول تهیه شریخند باید کشک را درون پارچه ای نخی بریزید و حداقل سه ساعت آویزان کنید تا تمام آب کشک کشیده شود.

  2. زعفران را در شیر حل کنید

    رشته های زعفران را درون شیر بسابید تا کاملا حل شوند.

  3. شیر زعفرانی و هل و شکر را با هم ترکیب کنید

    کشکی که آبش کشیده شده، شکر، ترکیب شیر زعفرانی و هل را درون کاسه ای ریخته و کاملا با هم ترکیب کنید.

  4. نحوه سرو شیرخند

    شریخند شما آماده است. با پرک پسته و بادام سروش کرده و از طعم عالی اش لذت ببرید.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه پانی پوری هندی

نکات طلایی در تهیه شریخند

  • می توانید به جای زعفران و پودر هل از 1 فنجان توت فرنگی اسلایس شده استفاده کنید.
  • می توانید میزان شکر را بر اساس سلیقه خودتان تغییر دهید.
  • کشک استفاده شده در این ترکیب باید غلیظ و تازه باشد. از کشک های شور و ترش در این دسر استفاده نکنید. چرا که در نهایت طعم شریخند شما شور یا ترش می شود.
  • کشک خود را درون پارچه ای نخی و به مدت 2 تا 3 در جایی خنک آویزان کنید. دقت کنید که زیر پارچه کشک کاسه ای باشد تا آب اضافی کشک در آن کاسه بریزد. خارج شدن آب از کشک باعث می شود این ماده اولیه بافت غلیظ و کرمی تری پیدا کند.
  • اگر کشک شما به اندازه کافی غلیظ نشده مدت زمان بیشتری آویزانش کنید. در برخی دستورهای شریخند کشک به مدت 1 شبانه روز آویزان می ماند.
  •  پس از سابیدن زعفران در شیر گرم 10 دقیقه صبر کنید تا تمام رنگ زعفران به خورد شیر برود.
نظرات