طرز تهیه شوید پلو با شوید تازه و ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن آن

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر از طرفداران شوید پلو باشید حتما می دانید که شوید پلو با شوید تازه طعم فوق العاده ای پیدا می کند. اما ممکن است فوت و فن پخت شوید پلو با شوید تازه را بخوبی ندانید. در این مطلب طرز تهیه ی شوید پلو با شوید تازه بهمراه برخی نکات طلایی در نحوه پخت شوید پلو با شوید تازه را در شما عزیزان قرار می دهیم.

همچنین می توانید با طرز تهیه باقلا قاتق با لوبیا کشاورزی (پاچ باقالا) و شوید تازه آشنا شوید.

آموزش تهیه شوید پلو با شوید تازه

شوید پلو با شوید تازه را می توانید با مواد مختلفی چون مرغ، گوشت، ماهی و سیب زمینی آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه ی شوید پلو با شوید تازه برای 4 نفر:

  • شوید تازه :  نصف پیمانه
  • برنج : 4 پیمانه
  • کمی نمک و روغن مایع

مراحل تهیه شوید پلو با شوید تازه

1 – در اولین مرحله از تهیه شوید پلو با شوید تازه، بعد از شستن برنج، کمی نمک به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا برنج به اصطلاح خیس بخورد.

2 – حالا یک قابلمه بزرگتر را تا نصفه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم، بعد از اینکه به جوش آمد، به اندازه 1 و نیم قاشق غذاخوری نمک به آب جوشیده اضافه می کنیم.

3 – در این مرحله از تهیه شوید پلو با شوید تازه، برنج شسته شده را داخل قابلمه آب جوش می ریزیم و بخوبی هم می زنیم تا برنج ها در داخل آب جوش غوطه ور شوند. (توجه داشته باشید که آب برنج خیس خورده را خالی کنید.)

4 – بعد از اینکه برنج شروع به جوشیدن کرد، شوید تازه خرد شده را با برنج قاطی می کنیم و بعد از اینکه به حالت نیم پخت درآمدند، آبکش می کنیم. (از هم زدن برنج هنگام آبکش کردن خودداری نمایید)

5حالا اجازه دهید آب برنج بخوبی از آبکش خارج شود و بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید. می توانید از سیب زمینی، شوید شاخه ای و یا نان برای ته دیگ شوید پلو با شوید تازه استفاده کنید.

6 – برنج را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی روغن روی آن می ریزیم و در آنرا بگذارید. (توجه داشته باشید حرارت گاز زیاد نباشد)

حدود 45 دقیقه بعد شوید پلو با شوید تازه آماده است و می توانید نوش جان کنید.

کدو پلو مازندرانی (طرز تهیه و روش پخت کی پلا)

نکات طلایی در تهیه ی شوید پلو با شوید تازه

  • در طرز تهیه ی شوید پلو با شوید تازه می توانید از ته دیگ ترکیبی ماست و زعفران استفاده کنید.
  • برای خوش عطر شدن شوید پلو می توانید کمی کره به برنج اضافه کنید.
  • برای سبز و خوشرنگ شدن شوید پلو با شوید تازه، هنگام جوشیدن برنج کف آنرا جدا کنید.
نظرات