طرز تهیه شیرینی اشکی با روغن مایع بدون فر برای عید نوروز
سلام به خانم های با سلیقه و کدبانو های مینویسم، پیشاپیش فرررسیدن نوروز 1400 رو خدمت شما عزیزان تبریک عزض می کنم و به مناسبت همین ایام در این مطلب در خدمت شما هستیم با موضوع “طرز تهیه شیرینی اشکی با روغن مایع بدون فر برای عید نوروز” . هر چند که به دلیل ویروس کرونا ، حال و هوای عید مثل قبل نیست اما سعی کنید شیرینی های خانگی تهیه کنید و به دل طبیعتی بهاری بزنید و از طعم و مزه خوش آن لذت ببرید.
اگه شما هم مثل من عاشق آشپزی بخصوص شیرینی پزی هستید حتما این شیرینی خوشمزه رو درست کنید و از مطالب دیگمون مثل طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر و طرز تهیه 3 شیرینی ساده و کم هزینه برای عید بازدید نمایید.
طرز تهیه شیرینی کشمشی فوق العاده نرم و لطیف
طرز تهیه شیرینی اشکی با روغن مایع بدون فر
دستور پخت شیرینی اشکی بدون فر بسیار ساده و آسان می باشد البته با فر هم میشه درستش کرد اما اگه شرایطش نیست میتونید بدون فر و با استفاده از ماهیتابه روی شعله گاز هم درست کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی اشکی خانگی
مقداری که در قسمت زیر آورده شده برای 25 الی 30 عدد شیرینی کافی می باشد.
- تخممرغ (به دمای محیط رسیده) = ⠀3عدد
- شکر = ۱ لیوان
- روغن = ۱ لیوان
- بیکینگ پودر = ۲ قاشق چایخوری
- وانیل⠀= یک چهارم قاشق چایی خوری
- پوست لیمو یا پرتقال = سلیقه ای
- آرد سفید و یا آرد شیرینی پزی (الک شده) = 4 الی 4.5 لیوان
طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر به روش سریع و آسان
دستور پخت شیرینی اشکی با روغن مایع و بدون فر در خانه
دوستان عزیز برای تهیه این شیرینی خانگی خوشمزه کافیه که مراحل زیر رو به ترتیب انجام دهید :
قبل از هر کاری باید تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا به یک مایع کرم رنگ برسید. سپس باید بکینگ پودر را به مایع اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
آردی که از قبل الک کردید را به آرامی به مواد شیرینی اشکی اضافه کنید (در حین اضافه کردن آرد هم زدن فراموش نشه) سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید بعد از آن نوبت به اضافه کردن روغن مایع می رسه. این نکته را فراموش نکنید که خمیر شیرینی رو نباید زیاد ورز بدین چون روغن میندازه و خشک میشه! بعد به اندازه یک گردو کوچک از خمیر بردارید و با کف دست آن را لوله کنید و سپس سر و ته آن را مطابق با شکل زیر به هم بچسبانید.
حالا باید یک شعله پخش کن روی شعله اجاق گاز قرار دهید و سپس یک ماهیتابه نچسب متوسط را انتخاب کنید و روی شعله پخش کن بگذارید و با استفاده از یک قلمو کف ماهیتابه را چرب کنید و شیرینی ها را با فاصله از هم کف ماهیتابه بچینید و به مدت 15 الی 20 دقیقه صبر کنید تا بپزد. بعد از اینکه از ماهیتابه خارج کردید قسمت تیز شیرینی را داخل شکلات آب کرده بزنید و بعد داخل پودر پسته.
اگر می خواهید شیرینی اشکی را در فر تهیه کنید باید ابتدا فر را از قبل گرم کنید و کف سینی فر را چرب کنید و شیرینی ها را داخل آن بچینید و سینی را به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر با در دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید. این شیرینی را می توانید به مدت یک هفته داخل یخچال نگهدارید.