طرز تهیه شیرینی بهشتی با پیمانه لیوان فرانسوی
شیرینی بهشتی طعم خاص و بی نظیری دارد و با استفاده از مواد اولیه ی ساده ای تهیه میشود. بنابراین می توان شیرینی بهشتی را یک شیرینی ساده و کم هزینه دانست. این شیرینی مناسب عید می باشد و در طعم های زعفرانی، کاکائویی و ساده تهیه میشود. شیرینی بهشتی ماندگاری بالایی دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی به صورت کامل توضیح داده شده است.
دستور پخت شیرینی بهشتی با فر و بدون فر
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت شیرینی بهشتی ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه شیرینی بهشتی با پیمانه لیوانی |
|
آرد | یک و نیم لیوان |
پودر قند | تقریبا نصف لیوان |
روغن حامد | تقریبا نصف لیوان |
روغن مایع | تقریبا دو و نیم قاشق غداخوری |
زعفران دم کرده غلیظ | یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | یک قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی بهشتی
- ابتدا روغن جامد را به همراه پودر قند الک شده و هل با هم ترکیب کنید.
- بعد با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا حجیم و پفکی شود.
- اگر با همزن دستی این کار را انجام دهید باید زمان بیشتری صرف کنید تا کرم رنگ شود.
- سپس روغن مایع را به مواد اضافه کرده و آرد را کم کم در طی چند مرحله روی مواد الک کنید.
- با لیسک خوب مخلوط نمایید و ارد را تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد.
- اصلا نیازی به ورز دادن با دست نیست و خمیر به راحتی جمع میشود. تا جایی آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد.
- درصورت تمایل میتوانید شیرینی ها را در چند رنگ درست کنید.
- مواد را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط کنید، یک قسمت را با زعفران ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شوند.
- مواد را داخل قیف با ماسوره مورد نظر خود بریزید. سپس در کف یک تابه کاغذ روغنی بیاندازید، بوسیله قیف با فاصله داخل تابه پاپیپ کنید و روی شیرینی ها را با خرفه یا پودر کنجد تزیین کنید.
- درب تابه را با دمکنی بپوشانید سپس روی شعله پخش کن از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه با شعله کم قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و تا وقتی که شیرینی ها سرد نشده اند دست نزنید
- اگر می خواهید داخل فر قرار دهید تا پخت انجام شود باید فر ر از قبل گرم کنید و دمای فر را روی 170 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.
نکته ها
- برای قیف زدن به مواد روغن مایع اضافه کنید.
- اگر می خواهید شیرینی ها را قالب بزنید نیازی به روغن مایع نیست.
- حتما در اندازه گیری مواد دقت کنید.
- در ریختن زعفران باید دقت کنید، زیرا زیاد ریختن زعفران باعث می شود خمیر سفت شود.
- اگر دوست داشتید از پودر وانیل به جای پودر هل استفاده کنید.
- دلیل سفت شدن مغز شیرینی ها، خام بودن وسط شیرینی است باید با حرارت کم بپزد تا مغز پخت شود و زیر آنها نسوزد.