طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر به روش سریع و آسان مناسب نوروز

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

سلام دوستان عزیز و کدبانو مینویسم در این مطلب خوشمزه و جذاب در خدمت شما عزیزان هستیم با موضوع “طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر به روش سریع و آسان” . شیرینی مربایی که از قنادی تهیه میشه به قدری طعم دلچسب و خوشمزه ای داره که چه برسه به نوع خونگیش. این شیرینی یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانان در عید نوروز می باشد.

می توانید از طرز تهیه شیرینی دادلی خانگی بدون فر و همچنین طرز تهیه 3 شیرین ساده و هم هزینه برای عید که پیش از این منتشر نمودیم بازدید نمایید.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه و بدون ترازو

طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر به روش سریع و آسان

مواد لازم برای تهیه این شیرینی بسیار ساده بوده و در اکثر آشپزخانه های ایرانی یافت می شود و جالب است که بدانید می توانید شیرینی مربایی بدون همزن برقی و با کمک همزن دستی نیز تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی خانگی 

  •  آرد : 250 گرم
  • کره یا روغن جامد : 100 گرم
  • پودرقند : 60 گرم
  • بکینگ پودر : 1/2 قاشق مرباخوری
  • وانیل : نوک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • برای تزیین می توانید از مارمالاد سیب به مقدار لازم و بریلو، شکلات بنماری شده به مقدار لازم استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی فوق العاده نرم و لطیف

طرز پخت شیرینی مربایی بدون فر در خانه

برای تهیه این شیرینی خانگی خوشمزه کافیست مراحل زیرا را دنبال کنید:

  • ابتدا روغن جامد و یا کره را به همراه پودر قند را با هم ترکیب کرده و با همزن برقی و یا دستی خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
  • حال باید وانیل را با تخم مرغ در ظرفی مخلوط کنید و بعد بکینگ پودر و خیلی آهسته ، آرام آرد را اضافه کنید (در حین اضافه کردن آرد هچنان هم بزنید) تا جایی آرد را اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد.
  • در این مرحله از تهیه شیرینی مربایی بدون فر باید خمیر را با استفاده از یک وردنه روی سلفون باز کنید و بعد با قالب شیرینی مورد نظرتان آن را قالب بزنید.
  • قابلمه ای را به مدت 10 دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز گرم کنید، کف سینی را کمی چرب کنید و بعد شیرینی ها را کف آن بچینید و سینی را به مدت 20 دقیقه داخل قابلمه از قبل گرم شده قرار دهید و صبر کنید تا خوب تغییر رنگ دهد و بپزد.

 * نوش جان *

نظرات