طرز تهیه ماهی کبابی با رب انار خوشمزه با طعمی بی نظیر
ماهی از جمله غذاهایی است که علاوه بر طعم خوبش، خواص زیادی هم دارد. ماهی را می توان به شکل های مختلفی از جمله سوخاری، آب پز و کبابی آماده کرد. ماهی کبابی با رب انار یکی از روش های طبخ ماهی است که طرفداران زیادی دارد به خصوص اگر با سس مخصوص ماهی کبابی با رب انار همراه شود. بهترین ماهی برای کباب کردن، ماهی سالمون است، همچنین می توانید از فیله ماهی برای کباب کردن با رب انار استفاده کنید. برای پختن قلیه ماهی با تن ماهی و رب انار هم می توانید از مطالب سایت استفاده کنید.
طرز تهیه ماهی کبابی با رب انار
مواد لازم:
- فیله ماهی : 1 کیلو
- پیاز : 1 کیلو
- کره : 70 گرم
- آب لیمو تازه : 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده : 3 قاشق غذاخوری
- رب انار : 1 قاشق غذاخوری
- سبزی جعفری و گردو آسیاب شده : برای تزئین ماهی کبابی با رب انار
- ادویه ها شامل: نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آموزش طرز تهیه میگو کبابی با کباب پز در خانه و ریزه کاری های آن
روش آماده کردن ماهی کبابی با رب انار
برای تهیه ماهی کبابی با رب انار به روش زیر عمل کنید.
1 – در اولین مرحله از تهیه ماهی کبابی با رب انار، فیله های ماهی را برش بزنید.
2 – برای تهیه سس مخصوص ماهی کبابی با رب انار، پیاز را رنده کنید و با بهمراه جعفری خرد شده ترکیب کنید.
3 – رب انار و گردو آسیاب شده را به ظرف پیاز و سبزی اضافه کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید.
4 – حالا فیله ها را اضافه کنید و زعفران دم کرده را روی آنها بریزید.
5 – در این مرحله از تهیه ماهی کبابی با رب انار، روغن زیتون را اضافه می کنیم و به مدت 7 دقیقه ماهی ها را درون مواد ورز می دهیم.
6 – روی مواد را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
7 – بعد از خارج کردن فیله ها از یخچال، برای کبابی کردن ماهی با رب انار، کباب پز یا منقل زغال خود را آماده کنید.
8 – فیله ها را با فاصله روی کباب پز بچینید، نیازی به باد زدن نیست.
9 – بعد از اینکه ماهی ها کمی طلایی شدند، کره آب شده و زعفران را با برِس روی ماهی بکشید تا طعم و ظاهر بهتری پیدا کند.
ماهی کبابی با رب انار را می توانید با برنج و یا بهمراه نان نوش جان کنید.