طرز تهیه مرغ با سس زرشک
مرغ یکی از پرکاربردترین و تقریبا پر مصرف ترین مواد اولیه برای وعده های غذایی ماست. از گوشت مرغ در تهیه انواع غذاهای ایرانی و خارجی استفاده میشود و همچنین تنوع دستوری بسیار زیادی برای طبخ مرغ وجود دارد. یکی از غذاهای ساده و در عین حال خوشمزه که میتوانید در کمترین زمان تهیه کنید مرغ با سس زرشک است. در ادامه این مطلب طرز تهیه طرز تهیه مرغ با سس زرشک این غذای خوشمزه و لذیذ توضیح داده شده است.
دستور پخت مرغ با سس زرشک خوشمزه
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت و طرز تهیه مرغ با سس زرشک ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه مرغ با سس زرشک |
|
گوجه فرنگی | 3 تا 4 عدد |
زرشک | 1 پیمانه |
روغن | به مقدار لازم |
پیاز | 1 عدد |
نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه | به مقدار لازم |
آلو بخارا | چند عدد |
رب انار | 1 قاشق غذا خوری |
شکر | 1 قاشق غذا خوری |
آب مرغ | 2 ملاقه |
زعفران | به مقدار لازم |
سینه یا فیله مرغ | 1 عدد |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
برای دیدن اموزش طرز تهیه غذاهای شمالی با مرغ کلیک کنید
مراحل طرز تهیه مرغ با سس زرشک
- چند عدد گوجه را خرد کنید و به همراه زرشک و مقداری آب با هم میکس کنید.
- براي تهیه سس كمي روغن در ماهيتابه بریزید و پیاز رنده شده اضافه کرده و خوب تفت بدهید.
- زردچوبه و فلفل قرمز را به پیاز اضافه کرده و بعد از آن مایه زرشک را به پیاز اضافه و با هم تفت بدهید.
- چند عدد آلو بخارا و رب انار ملس را به مواد اضافه کنید.
- با هم مخلوط کنید و بعد شکر را هم بریزید و تفت دهید.
- اگر آب مرغ در دسترس بود دو ملاقه به مواد اضافه کنید. اما اگر آب مرغ نداشتید، آب بریزید.
- همه مواد را با هم هم بزنید، بعد كمي زعفران به مواد اضافه كنید و درب قابلمه را بگذارید تا سس به جوش بياید و جا بیفتد.
- فيله مرغ را بصورت مربعی برش بزنید و در یک تابه با مقداری روغن و با حرارت زياد تفت بدهید.
- بعد فلفل سياه، نمك و زعفران را به مرغ اضافه کرده و با هم سرخ كنید و از حرارت بردارید.
- می توانید مرغ سرخ شده را به سس اضافه کنید تا با سس مخلوط شود و باهم بپزند. هم این که می توانید جدا بپزید و بعد از این که برنج دم کشید در کنار برنج سرو کنید.
- نکته: سس نباید زیاد آبکی باشد و همچنین طعم سس باید ملس باشد. مقدار استفاده شده شكر بستگي به ذائقه شما دارد.
همچنین ببینید: سبزی مرغ ترش گیلانی