طرز تهیه مرغ با سس زرشک

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مرغ یکی از پرکاربردترین و تقریبا پر مصرف ترین مواد اولیه برای وعده های غذایی ماست. از گوشت مرغ در تهیه انواع غذاهای ایرانی و خارجی استفاده میشود و همچنین تنوع دستوری بسیار زیادی برای طبخ مرغ وجود دارد. یکی از غذاهای ساده و در عین حال خوشمزه که میتوانید در کمترین زمان تهیه کنید مرغ با سس زرشک است. در ادامه این مطلب طرز تهیه طرز تهیه مرغ با سس زرشک این غذای خوشمزه و لذیذ توضیح داده شده است.

دستور پخت مرغ با سس زرشک خوشمزه

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت و طرز تهیه مرغ با سس زرشک ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه مرغ با سس زرشک

گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد
زرشک 1 پیمانه
روغن به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم
آلو بخارا چند عدد
رب انار 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
آب مرغ 2 ملاقه
زعفران به مقدار لازم
سینه یا فیله مرغ 1 عدد
فلفل قرمز به مقدار لازم
برای دیدن اموزش طرز تهیه غذاهای شمالی با مرغ کلیک کنید

مراحل طرز تهیه مرغ با سس زرشک

  • چند عدد گوجه را خرد کنید و به همراه زرشک و مقداری آب با هم میکس کنید.
  • براي تهیه سس كمي روغن در ماهيتابه بریزید و پیاز رنده‌ شده اضافه کرده و خوب تفت بدهید.
  • زردچوبه و فلفل قرمز را به پیاز اضافه کرده و بعد از آن مایه زرشک را به پیاز اضافه و با هم تفت بدهید.
  • چند عدد آلو بخارا و رب انار ملس را به مواد اضافه کنید.
  • با هم مخلوط کنید و بعد شکر را هم بریزید و تفت دهید.
  • اگر آب مرغ در دسترس بود دو ملاقه به مواد اضافه کنید. اما اگر آب مرغ نداشتید، آب بریزید.
  • همه مواد را با هم هم بزنید، بعد كمي زعفران به مواد اضافه كنید و درب قابلمه را بگذارید تا سس به جوش بياید و جا بیفتد.
  • فيله مرغ را بصورت مربعی برش بزنید و در یک تابه با مقداری روغن و با حرارت زياد تفت بدهید.
  • بعد فلفل سياه، نمك و زعفران را به مرغ اضافه کرده و با هم سرخ كنید و از حرارت بردارید.
  • می‌ توانید مرغ سرخ شده را به سس اضافه کنید تا با سس مخلوط شود و باهم بپزند. هم این که می توانید جدا بپزید و بعد از این که برنج دم کشید در کنار برنج سرو کنید.
  • نکته: سس نباید زیاد آبکی باشد و همچنین طعم سس باید ملس باشد. مقدار استفاده شده شكر بستگي به ذائقه شما دارد.
همچنین ببینید: سبزی مرغ ترش گیلانی
نظرات