طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه و اصل
پیتزا مارگاریتا (به انگلیسی Margherita pizza) یک پیتزای معمولی ناپلی است که با گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، ریحان تازه، نمک و روغن زیتون فوق بکر تهیه می شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه شوید.
دستور تهیه پیتزا مارگاریتا
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت پیتزا مارگاریتا ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا |
|
آرد | 3 پیمانه |
مایه خمیر | 2 قاشق غذا خوری |
شکر | 1 قاشق غذا خوری |
آب ولرم | 1 پیمانه |
روغن زیتون | 3 قاشق غذا خوزی |
گوجه | 4 عدد |
پودر سیر | به مقدار لازم |
آویشن، نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پنیر موزارلا | 50 تا 100 گرم |
مراحل طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
- مایه خمیر را به همراه شکر و آب ولرم داخل یک لیوان بریزید و هم بزنید.
- اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بماند تا مایه خمیر به عمل بیاید.
- آرد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و مایه خمیر و نمک را به آرد اضافه کنید . خوب ورز بدهید و بعد از این که کمی ورز دادید روغن زیتون را اضافه کنید .
- دوباره ورز بدهید، ته یک ظرف را با روغن چرب کنید و خمیر را به صورت یک توپ در بیاورید. داخل ظرف قرار دهید و روی خمیر را با کمی روغن چرب کنید .
- روی خمیر را با یک پارچه بپوشانید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید تا خمیر پف کند.
- بعد از 2 ساعت از خمیر دو چونه بگیرید و به مدت 5 دقیقه زمان بدهید تا پف کند.
- سپس کف ظرف یا قالب خود را چرب کرده و خمیر را پهن کنید.
- برای درست کردن سس گوجه ها را شسته و رنده کنید و به آن آویشن، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و با هم ترکیب نمایید.
- به میزان دلخواه روی خمیر سس بمالید. بعد از آن پنیر موزارلا را تکه تکه کرده و روی سس پخش کنید و گوجه گیلاسی های خرد شده و چند برگ ریحان روی مواد بریزید.
- دور تادور خمیر هم کمی روغن زیتون بمالید و کمی آویشن روی مواد بپاشید.
- قالب را داخل فر با دمای 205 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید و بعد از 20 دقیقه پیترا مارگاریتا آماده است.