طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی خوشمزه برای 10 نفر + نکات طلایی
کشک بادمجان یکی از پیش غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و طرز پخت ساده ای نیز دارد. آماده کردن یک کشک بادمجان مجلسی برای پذیرایی از مهمان ها به عنوان پیش غذا، انتخاب خیلی خوبی است.
در این مطلب از سایت مینویسم با طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی برای 10 نفر همراه شما عزیزان هستیم و نکات طلایی برای پخت کشک بادمجان را در این نوشته دنبال کنید. آشنایی با طرز تهیه کدو پلو مازندرانی را نیز از دست ندهید.
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی با تزیین برای 10 نفر
در این مطلب طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی با گردو برای 10 نفر آموزش داده شده اما اگر تعداد مهمانان شما بیشتر است به عنوان مثال در طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی برای 20 نفر، تنها کافی است موادی که در دستور زیر آورده شده را دو برابر کنید.
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان مجلسی با گردو |
|
بادمجان | 1 کیلوگرم |
مغز گردو خرد شده | 4 قاشق غذاخوری |
نعنا خشک شده | 4 قاشق |
کشک | 1 پیمانه |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
سیر | 3 حبه یا بیشتر ( اختیاری) |
گردو | 3 الی 4 عدد |
نمک زردچوبه | به میزان لازم |
آموزش کشک بادمجان مجلسی و خوشمزه با گردو
1 – ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و شروع به سرخ کردن آن می کنیم، بعد از اینکه کمی طلایی شدند، سیر را اضافه کرده و بهمراه زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم.
2 – بعد از شستن بادمجان ها و برش آنها بصورت طولی، انها شسته و نمک می زنیم. برای جلوگیری از تلخ شدن بادمجان ها در این مرحله به انها نمک می زنیم و بعد از گذشت نیم ساعت انها را آبکشی می کنیم.
3 – در این مرحله از طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی خوشمزه، بادمجان ها را کبابی می کنیم. ( برای مجلسی تر شدن کشک بادمجان می توانید بادمجان را سرخ کنید)
4 – حالا بعد از کباب کردن بادمجان ها، آنها را به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم و با گوشکوب له می کنیم و به خوبی باهم ترکیب می کنیم.
5 – در این مرحله نعنا را سرخ می کنیم و با گردو به سایر مواد اضافه می کنیم .
6 – در اخرین مرحله از دستور کشک بادمجان مجلسی با گردو، کشک را با کمتر از نصف لیوان اب سرد مخلوط کرده و روی بادمجان ها میریزیم.
7- بعد از کمی حرارت دیدن و غلیظ شدن مواد، کشک بادمجان شما آماده است و میتوانید داخل ظرف مخصوص ریخته و با پیازو نعنا داغ و گردو و یا کمی گوشت چرخکرده آنرا تزئین کنید. نوش جان
نکات طلایی در طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی خوشمزه برای 10 نفر
- در صورت ماندن طعم تلخی روی بادمجان ها، آنها را در آب جوش بجوشانید.
- سیر را زیاد تفت ندهید، زیرا طعم تلخ پیدا می کند.
- برای اینکه نعنا حالت نرم پیدا کند، به مدت 10 دقیقه در آب بخیسانید و با روغن کمی تفت دهید.
- برای خوشرنگ شدن کشک بادمجان مجلسی هنگام تفت دادن پیاز حتما از زردچوبه استفاده کنید.
- برای له کردن بادمجان ها می توانید از مخلوط کن استفاده کنید تا ظاهری یکدست پیدا کند.
- برای تزئین کشک بادمجان مجلسی می توانید کمی گوشت چرخ کرده را با پیاز و رب سرخ کنید و روی کشک بادمجان بریزید.
- زعفران و ماست چکیده پرچرب در کنار کشک به خوشمزه تر شدن و زیبا شدن کشک بادمجان مجلسی شما کمک می کند.
- یک نکته طلایی برای تهیه کشک بادمجان مجلسی استفاده از پودر فشرده گوشت بهمراه کشک است.
- برای تفت دادن نعناع دقت کنید که حرارت کم باشد تا طعم تلخ نگیرد.
- هنگام اضافه کردن نمک مراقب باشید زیرا کشک طعم شور دارد. بهتر است احتیاط کنید.
- گردو علاوه بر طعم خوبی که به کشک بادمجان می دهد کمک می کند ظاهر مجلسی تری داشته باشد و طبع سرد بادمجان را نیز خنثی می کند.
- برای تزئئین کشک بادمجان می توانید از ماسوره استفاده کنید.
کالری کشک بادمجان کبابی
هر ۱۰۰ گرم کشک بادمجان کبابی دارای ۹۶ کیلو کالری انرژی می باشد
عکس تزیین کشک بادمجان مجلسی
تزيين كشك بادمجان مجلسي
تزیین ساده کشک بادمجان مجلسی
عکس تزیین کشک بادمجان مجلسی
تزیین کشک بادمجان مجلسی شیک
تزیینات کشک بادمجان مجلسی
مدل تزیین کشک بادمجان مجلسی