طرز تهیه کوزالاک مانتی با گوشت چرخ کرده و خمیر یوفکا (غذای ترکیه ای)
کوزالاک مانتی یک غذای ساده و راحت ترکیه ای است که به عنوان پیش غذا و یا حتی غذای اصلی سرو میشود. دستور پخت راحتی دارد و خیلی زود آماده میشود. از کوزالاک مانتی میتوانید به عنوان یک فینگر فودبا خمیر یوفکا خوشمزه نیز استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کوزالاک مانتی با گوشت چرخ کرده و خمیر یوفکا توضیح داده شده است. با ما همراه باشید.
طرز تهیه غذای ترکیه ای کوزالاک مانتی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل طرز تهیه ی کوزالاک مانتی تهیه آورده شده است:
مواد لازم برای تهیه مانتی با گوشت چرخ کرده و خمیر یوفکا |
|
خمیر یوفکا | 1 بسته |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
نمک، فلفل، آویشن | به میزان لازم |
سیر | به میزان لازم |
بادمجان | 1 یا 2 عدد |
گوجه پوره شده | 2 عدد |
رب گوجه | 1 تا 2 قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه ای | 1 عدد کوچک |
ماست | 1 لیوان |
مراحل طرز تهیه مانتی با گوشت چرخ کرده
- برای تهیه نان ها یک بسته خمیر یوفکا مثلثی تهیه کنید.
- هر ورق را به دو مثلث برش بزنید. ورق ها را با آب مرطوب کنید.
- با استفاده از یک سیخ چوبی خمیر ها را از قسمت پهن تر دور چوب رول کنید و در آخر سیخ چوبی را خارج کنید.
- بعد از رول کردن در داخل روغن سرخ کنید.
- برای تهیه مواد گوشتی ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را رنده کرده یا به صورت نگینی خرد میکنیم.
- در تابه روغن ریخته و پیازها را تفت بدهید تا کمی تغییر رنگ بدهد.
- گوشت چرخ کرده را اضافه و مخلوط کنید.
- نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و تفت بدهید.
- دو عدد گوجه پوره شده و یکی دو قاشق رب گوجه اضافه کرده و با مواد تفت بدهید تا کمی سرخ شوند.
- یک عدد فلفل دلمه ای کوچیک را کبابی کرده و بعد از اینکه کبابی شد نگینی خورد کنید و به همراه مواد گوشتی تفت بدهید.
- در اخر نصف فنجان آب بریزید و روی شعله متوسط قرار بدهید تا نیم ساعت بپزد.
- برای مواد ماستی،حدود یک لیوان ماست را با سیر و یک الی دو عدد بادمجون کبابی شده میکس کنید و نمک و فلفل بزنید.
نان ها آماده شده را ،دور ظرف بچینید و مواد گوشتی و ماست را در وسط ظرف میریزیم. نان ها باید اطراف مواد گوشتی و ماست باشد.