طرز تهیه گز خانگی ساده بدون گلوکز خوشمزه و فوری
گز یکی از تنقلات محبوب و جزو دسرهای شیرین است. گز یکی از سوغات معروف شهر اصفهان است و در شهرهای دیگر نیز تولید میشود. گز انواع مختلفی دارد. برای تهیه گز از سفیده تخم مرغ و گلوکز استفاده میشود که به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید. همچنین گز را میتوانید بدون استفاده از گلوکز نیز تهیه کرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه گز خانگی ساده بدون گلوکز ارائه شده است.
آموزش طرز تهیه گز خانگی ساده
در این پست مواد مورد نیاز و مراحل آماده شدن گز خانگی ارائه شده است:
مواد مورد نیاز برای تهیه گز خانگی |
|
عسل | 1 و 1/3 فنجان |
سفیده تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | 1 ق م |
شکر | 1 فنجان |
نمک | کمی |
مغر پسته، بادام و فندق | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه باسلوق زعفرانی
مراحل تهیه گز خونگی
- عسل را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدهید.
- شکر را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه مدام هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
- سفیده تخم مرغ و کمی نمک را در یک ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید رنگ و پف دار شود.
- مخلوط عسل و شکر را مجددا روی حرارت ملایم قرار بدهید و به تدریج سفیده را اضافه و مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
- حرارات خیلی کم باشد و تا 20 دقیقه به آرامی هم بزنید و سپس وانیل را اضافه کنید و مجددا 20 دقیقه دیگر هم بزنید.
- وقتی مواد به غلظت مناسب رسید در یک لیوان آب یخ بریزید و کمی از مواد داخل آن بیندازید تا متوحه آماده شدن آن بشوید.
- مغز ها را در یک تابه تفت بدهید.
- سپس در مرحله آخر مغز ها را اضافه و هم بزنید تا کاملا مغز ها در گز پخش شود.
- داخل قالب مورد نظر را کاغذ روغنی بکشید و مواد را روی آن بریزید و یکنواخت پخش کنید. این کار را خیلی سریع انجام بدهید.
- قالب را داخل یخچال به مدت 4 ساعت قرار بدهید.
- سپس از یخچال خارج کرده و کمی نشاسته ذرت روی آن بپاشید و قالب را برگردانید. سپس برش بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوهان کنجدی