طرز تهیه قرابیه خرما و گردو (قرابیه خرمایی)
قرابیه خرما و گردو نوعی شیرینی خوشمزه است که به خاطر داشتن خرما و گردو بسیا مقوی می باشد و بیشتر در ایام ماه رمضان یا نوروز تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه را می توانید با کمترین مواد در خانه تهیه کنید. به جای گردو می توانید از فندق هم استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه قرابیه خرما و گردو را برای شما اماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
دستور تهیه قرابیه خرما و گردو
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت شیرینی قرابیه خرمایی ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه قرابیه خرما و گردو |
|
کره هم دمای اتاق | 200 گرم |
روغن | 1 فنجان |
شکر دانه دار | 1 فنجان |
ماست | 2 قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر کاکائو | 1 قاشق چای خوری |
وانیل | کمی |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
آرد | 4.5 تا 5 لیوان |
مواد میانی | |
خرمای له شده | 10 تا 12 عدد |
فندق یا گردو خرد شده | 3 تا 4 قاشق غذا خوری |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه
مراحل طرز تهیه قرابیه خرما و گردو
- ماست، شکر، کره، تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را در یک کاسه بریزید و با هم زن دستی خوب مخلوط کنید.
- آرد را در دو مرحله اضافه و هم بزنید.
- وقتی خمیر جمع شده چند دقیقه خوب ورز بدهید و سپس به صورت گرد دربیاوردید.
- روی ظرف سلفون بکشید و 1 ساعت استراحت بدهید.
- خمیر را بعد از استراحت به چون هایی به اندازه یک گردوی بزرگ چونه بگیرید.
- پوست خرما را بگیرید و له کنید.
- گردو را آسیاب کنید و به خرمای له شده اضافه کنید.
- چونه ها را باز کنید و از مواد میانی وسط خمیر گذاشته و خمیر را ببندید.
- خمیرها را روی سینی فر بچینید و به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار بدهید.
- بعد از پخت پودر قند بپاشید و نوش جان کنید.
- نکته: اضافه کردن پودر کاکائو به دلخواه است. میتوانید هنگام ترکیب کردن مواد خمیر پودر کاکائو را اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
بیشتر بخوانید: شیرینی کشمشی با روغن مایع