طرز تهیه نخود پلو با گوشت و نخود آبگوشتی لذیذ و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه که بسیار خوش خوراک و لذیذ است نخود پلو میباشد. اگر از غذاهای تکراری خسته شدید و یک غذای بی دردسر و راحت و در عین حال پرخاصیت میخواهید به شما پیشنهاد میکنیم که حتما این غذا را به وعده های غذایی خود اضافه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه نخود پلو با گوشت و نخود آبگوشتی به صورت کامل توضیح داده شده است.

دستور پخت نخود پلو با گوشت

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت نخود پلو با نخود آبگوشتی و گوشت ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه نخود پلو با گوشت و نخود آبگوشتی

نخود آبگوشتی 1  پیمانه
کوشت گوسفندی 200 گرم
پیاز 4 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
ادویه کاری و دارچین به مقدار لازم
زغفران آب کرده به مقدار لازم
کشمش پلویی به مقدار لازم
رب انار 3 قاشق غذا خوری
آب گوشت 1 ملاقه

مراحل طرز تهیه نخود پلو

  • نخود را از شب قبل خيس كنيد و چند بار آب نخود را عوض کرده و آبپز کنید.
  • گوشت گوسفندی را با ادویه جات و پیاز آبپز و سپس ریش‌ریش کنید.
  • داخل یک ماهیتابه دیگر سه عدد پیاز را خلالی و نازک برش بزنید.
  • پیاز را اول بدون روغن تفت بدهید تا رنگ پیاز ها عوض شود و بعد روغن را به پیاز اضافه و سرخ کنید.
  • گوشت ریش‌ریش شده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت بدهید.
  • بعد از آن نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر زعفران و دارچین را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید تا گوشت خوب طعم‌دار و سرخ شود.
  • پس از آن نخود و کشمش را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید، نباید کشمش را زیاد سرخ کنید چون کشمش می‌سوزد و تلخ می شود.
  • حالا ۳ قاشق رب انار ملس را به مواد اضافه کنید و یک ملاقه آب گوشت هم داخل مواد بریزید تا خوب باهم مخلوط و طعم‌دار شوند.
  • می توانید برنج را جدا دم کنید و با این مواد باهم مخلوط کنید، یا هنگام دم گذاشتن برنج مواد لابلای برنج بریزید و دم بگذارید.
  • نکته : می توانید کشمش را جدا تفت بدهید و روی نخود پلو با گوشت بریزید که عالی می شود.
نظرات