طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ و لوبیا چشم بلبلی مجلسی و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

⁣پلو شوشتری جزو یکی از غذاهای محلی جنوبی میباشد و جزء خوشمزه ترين و پر طرفدارترين پلوهاست. این غذا از نظر ارزش غذايي خيلي كامل است و دستور پخت بسیار ساده ای دارد. در ادامه این مطلب ⁣طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه شوید.

طرز تهیه پلو شوشتری با فیله مرغ

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل طرز تهیه پلو شوشتری مجلسی ارائه شده است:

مواد لازم پلو شوشتری

برنج سه پیمانه
شوید خردشده یک پیمانه
سیر 2_3حبه
سینه مرغ  یک عدد
لوبیاچشم بلبلی  یک پیمانه
پیاز 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ

  • پیاز را خلالی خرد کرده و در یک تابه با روغن کمی سرخ کنید.
  • سیر رنده را شده را اضافه و به همراه پیاز کمی تفت بدهید.
  • سینه مرغ را درست خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کرده و با هم سرخ کنید.
  • نمک، فلفل،زردچوبه و زعفران را اضافه و هم بزنید.
  • یک پیمانه آب اضافه کنید و درب تابه را بگذارید. یک ربع زمان بدهید.
  • شوید و لوبیا را اضافه کنید و همه مواد را باهم تفت بدهید.
  • برنج را آبکش کنید.
  • در یک قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی های ورقه شده را برای ته دیگ ته قابلمه بچینید.
  • یک لایه برنج بریزید و در لایه بعدی از مواد روی آن بریزید.
  • این کار را تا جایی که برنج و مواد تمام شود ادامه بدهید.
  • درب قابلمه دمکنی بگذارید و درب قابلمه را بگذارید.
  • 45 دقیقه زمان بدهید تا برنج دم بکشد.
  • بعد از پخت در ظرف مورد نظر سرو کنید.
  • نوش جان…

نکات

  • ازشوید خشک هم میتوانید استفاده کنید، ولی بهتر است از شوید تازه استفاده شود.
  • میتوانید داخل پلو مرغ نریزید و جداگانه سرخ کنید و سرو کنید.
  • لوبیا را از دو ساعت قبل خیس کنید و بپزید و سپس به مواد اضافه کنید.
  • می توانید از ادویه لوبیا پلو برای خوشمزه تر شدن این غذا استفاده کنید.
نظرات