طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ و لوبیا چشم بلبلی مجلسی و خوشمزه
پلو شوشتری جزو یکی از غذاهای محلی جنوبی میباشد و جزء خوشمزه ترين و پر طرفدارترين پلوهاست. این غذا از نظر ارزش غذايي خيلي كامل است و دستور پخت بسیار ساده ای دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه شوید.
طرز تهیه پلو شوشتری با فیله مرغ
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل طرز تهیه پلو شوشتری مجلسی ارائه شده است:
مواد لازم پلو شوشتری |
|
برنج | سه پیمانه |
شوید خردشده | یک پیمانه |
سیر | 2_3حبه |
سینه مرغ | یک عدد |
لوبیاچشم بلبلی | یک پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ
- پیاز را خلالی خرد کرده و در یک تابه با روغن کمی سرخ کنید.
- سیر رنده را شده را اضافه و به همراه پیاز کمی تفت بدهید.
- سینه مرغ را درست خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کرده و با هم سرخ کنید.
- نمک، فلفل،زردچوبه و زعفران را اضافه و هم بزنید.
- یک پیمانه آب اضافه کنید و درب تابه را بگذارید. یک ربع زمان بدهید.
- شوید و لوبیا را اضافه کنید و همه مواد را باهم تفت بدهید.
- برنج را آبکش کنید.
- در یک قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی های ورقه شده را برای ته دیگ ته قابلمه بچینید.
- یک لایه برنج بریزید و در لایه بعدی از مواد روی آن بریزید.
- این کار را تا جایی که برنج و مواد تمام شود ادامه بدهید.
- درب قابلمه دمکنی بگذارید و درب قابلمه را بگذارید.
- 45 دقیقه زمان بدهید تا برنج دم بکشد.
- بعد از پخت در ظرف مورد نظر سرو کنید.
- نوش جان…
نکات
- ازشوید خشک هم میتوانید استفاده کنید، ولی بهتر است از شوید تازه استفاده شود.
- میتوانید داخل پلو مرغ نریزید و جداگانه سرخ کنید و سرو کنید.
- لوبیا را از دو ساعت قبل خیس کنید و بپزید و سپس به مواد اضافه کنید.
- می توانید از ادویه لوبیا پلو برای خوشمزه تر شدن این غذا استفاده کنید.