طرز تهیه کاپ کیک قابلمه ای بدون شیر با دستور پخت ساده و طعم عالی
کاپ کیک ها کیک های کوچک تک نفره ای هستند که در مدل ها و طعم های مختلف تهیه میشوند و معمولا بسیار محبوب هستند. در مهمانی ها و مراسمات بسیار استفاده میشوند. اگر به دنبال یک دستور خوشمزه و عالی برای پخت کاپ کیک هستید حتما ادامه این پست را بخوانید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کاپ کیک قابلمه ای بدون شیر به صورت کامل توضیح داده شده است.
طرز تهیه کاپ کیک بدون شیر و فر
کاپ کیک یک عصرانه ساده و کم هزینه برای انواع مهمانی است. در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک قابلمه ای بدون شیر |
|
آرد | 1 و 4\3 پیمانه استاندارد |
آب جوش ولرم همراه با گلاب | 3\2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 2\1 پیمانه پر |
روغن مایع | 2 قاشق سوپ خوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذا خوری سر خالی |
عسل | 2 قاشق غذا خوری سر صاف |
بیکینگ پودر | 2\1 قاشق چای خوری |
وانیل | 8\1 قاشق چای خوری |
رنگ خوراکی ژله ای | قرمز و سبز |
مراحل طرز تهیه کاپ کیک در قابلمه
- برای تهیه فر دستساز داخل یک قابلمه دیواره بلند، پایه فلزی قرار بدهید و ۲ لیوان آب بریزید .
- روی حرارت گاز قرار بدهید تا به جوش بیاید، در قابلمه باید دمکنی بگذارید.
- تخم مرغ، وانیل و شکر را ۵-۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم شود.
- شیر، آبلیمو، عسل و روغن مایع را اضافه کنید مجدد ده ثانیه با همزن بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و در ۲ مرحله به مواد اضافه و با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید (زیاد هم نزنید)
- مواد را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.
- به یه قسمت رنگ ژله ای قرمز و به یه قسمت رنگ ژله ای سبز بزنید.
- مواد را داخل قیف یکبار مصرف بریزید.
- داخل قالب ها را با مواد قرمز پر کنید.
- روی مواد قرمز یک لایه مواد سبز بریزید، باید سر قالب خالی باشد.
- قالب ها را داخل قابلمه آبجوش روی پایه فلزی قرار بدهید و در قابلمه را ببندید، حرارت باید در حدی باشد که آب از جوش نیفتد.
- بعد از ۲۰ دقیقه کاپ کیک ها آمادس میتوانید با خلال دندان چک کنید.
- بعد از خنک شدن به دلخواه تزئین کنید.