طرز تهیه کوکو اسفناج با سیب زمینی بسیار خوشمزه مرحله به مرحله
یکی از انواع غذاهای حاضری که معمولا زمان پخت کوتاهی دارد و برای عصرانه و شام استفاده میشود کوکو است. کوکو ها انواع مختلفی دارند و خیلی سریع آماده میشوند. یکی از انواع کوکوهای خوشمزه کوکوی اسفناج است که طعم بسیار خوبی دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کوکو اسفناج با سیب زمینی به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه شوید.
دستور تهیه کوکو اسفناج با سیب زمینی فوری
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت کوکو اسفناج با سیب زمینی ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه کوکو اسفناج با سیب زمینی |
|
سیب زمینی | 3 عدد |
اسفناج | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
زرشک | به مقدار لازم |
ادویه، نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانبد: طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام با مرغ
مراحل طرز تهیه کوکو اسفناج سیب زمینی
- ابتدا سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب به همراه نمک بریزید و اجازه دهید نبم پز شود.
- اسفناج ها را ریز خرد کنید.
- سه عدد سيب زميني متوسط را نیم پز کرده و رنده کنید.
- سیب زمینی نیم پخته و كاملا سرد شده را پوست گرفته و رنده ميکنیم.
- ۲ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک، فلفل سياه و زعفران دم كرده ميزنيم و هم میزنیم تا یکدست شود.
- اسفناج شسته و ريز خرد شده را با سيب زمينيها و تخم مرغها همه را با هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود.
- روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم.
- از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) .
- روی آن را با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم.
- نكته برای وا نرفتن کوکو: به این نکته توجه داشته باشید تمام مواد كوكو بايد كاملا سرد باشد، بعد مخلوط کرده و سرخ كنيد. در غیر این صورت کوکوی شما وا ميرود .
بیشتر بخوانید: دستور پخت کوکو بادکوبه شمالی