طرز تهیه گلت آلبالو خوشمزه خانگی مرحله به مرحله با نکات عالی
این شیرینی خوشمزه و عالی را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. گلت جزء خانواده تارت ها به حساب می آید که درست کردن آن خیلی ساده و راحت و در عین حال خوشمزه هم می باشد. در کنار این شیرینی یا دسر می توانید بستنی هم سرو کنید. توصیه می شود که برای یک بار هم که شده این دستور را در خانه امتحان کنید. در ادامه این مطلب دستور کامل طرز تهیه گلت آلبالو توضیح داده شده است.
دستور تهیه گلت آلبالو
برای تهیه گلت آلبالو در فصل پاییز و زمستان که به آلبالو دسترسی ندارید می توانید از آلبالو یخ زده استفاده کنید. در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت گلت آلبالو ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه گلت آبالو |
|
آرد | 1 و 2\1 لیوان |
کره سرد | 110 گرم |
آب سرد | 4 قاشق غذا خوری |
نمک | 1 پنس |
شکر | 1 قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای مواد میانی: | |
آلبالو | 2 لیوان |
نشاسته ذرت | 1 قاسق غذا خوری |
شکر | 2\1 لیوان |
مراحل طرز تهیه گلت آلبالو
- ابتدا در یک کاسه آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس کره سرد که مکعبی خرد شده است را اضافه کنید و با پشت چنگال کره را به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده بیسکویت دربیاید.
- آب سرد را اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر را جمع کنید.
- به هیچ وجه خمیر را ورز ندهید چون به روغن میفتد .
- خمیر را در یک مشما بگزارید و داخل یخچال ۱ ساعت اجازه بدهید تا استراحت کند.
- برای مواد میانی هسته آلبالو را جدا کنید و داخل تابه بریزید
- شکر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و روی حرارت بگزارید تا آبش،کشیده شود و به غلظت برسد.
- بعد از استراحت خمیر را روی یه کاغذ روغنی به ضخامت ۳ میلیمتر و به شکل دایره پهن کنید، مواد آلبالویی را وسط خمیر و به فاصله ۵-۴ سانتیمتر از لبه هاش بریزید و بعد لبه های خمیر را تا بزنید.
- با زرده تخم مرغ خمیر را رومال کنید و به دلخواه برای تزئین روی آن کنجد و خلال بادام بریزید.
با کاغذ روغنی بلند کنید و روی سینی بگزارید. - در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بپزید.
نکات
- اگر احیانا خمیر جمع نشد 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب را کم کم اضافه کنید.
- میزان شکر را با توجه به شیرین بودن آلبالو میتوانید کم و زیاد کنید.
- به جای آلبالو میتونید از هلو، شلیل، توت فرنگی و… استفاده کنید.