طرز تهیه گوشت قلقلی با سس زرشک و آلو
گوشت قلقلی با ترکیبی از سس زرشک و آلو بخارا که وقتی باهم بجوشد، طعمی ملس و عالی میشود که با برنج سرو میشود. این غذا بسیار خوشمزه است و در کمترین زمان آماده میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه گوشت قلقلی با سس زرشک و آلو به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه باشید.
دستور پخت گوشت قلقلی با سس زرشک و آلو
در کنار بعضی غذاها مانند آلبالو پلو و یا آش انار و لبو می توانید از این گوشت قلقلی های خوشمزه استفاده کنید. در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت گوشت قلقلی با سس زرشک ارائه شده است:
مواد لازم گوشت قلقلی با سس زرشک و آلو
|
|
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
پیاز | 1عدد |
ترخون | 1 قاشق مربا خوری |
مرزه | 1 قاشق مربا خوری |
نعناع | 1 قاشق مربا خوری |
نمک و فلفل قرمز، زردچوبه | به میزان لازم |
گوجه فرنگی | 2 عدد درشت |
رب | 2 قاشق غذاخوری سرپر |
آلو بخارا | 6 الی 7 عدد |
زرشک | 3 قاشق غذاخوری |
سیب زمینی برای دورچین | 1 عدد درشت |
مراحل طرز تهیه گوشت قلقلی با سس زرشک و آلو
- گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و نمك و فلفل قرمز و مرزه و ترخون و نعنا باهم مخلوط میكنيم.
- مواد را خوب باهم ورز بدهید تا در حین پخت وا نرود.
- گوشت های ورز داده شده را بصورت قلقلی درمياريم و سرخ میكنيم.
- در یک قابلمه جداگانه یک عدد پیاز رنده شده را تفت میدهیم و ادویجاتی مثل نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به آن اضافه میکنیم.
- بعد گوجهفرنگي پوره شده را میريزيم تا آبش تمام شود. در صورت تمایل يك يا دو قاشق رب گوجه هم میريزيم و خوب سرخ میكنيم.
- کمی آب میریزيم و زمانی که به جوش اومد، گوشتها و آلو بخارا را به سس اضافه میکنیم.
- زرشک را از قبل کمی تفت داده بدهید و به مواد اضافه کرده و زعفران را هم به مواد اضافه کنید.
- درب قابلمه را بگذاریدو اجازه بدهید تا جا بیوفتد.
- بعد از پخت از سیبزمینی سرخ شده به عنوان دورچین استفاده میکنیم. در نهایت با کته برنج ایرانی سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه هویج پلو