طرز تهیه گوشت قلقلی با سس زرشک و آلو

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید
گوشت قلقلی با ترکیبی از سس زرشک و آلو بخارا که وقتی باهم بجوشد، طعمی ملس و عالی میشود که با برنج سرو میشود. این غذا بسیار خوشمزه است و در کمترین زمان آماده میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه گوشت قلقلی با سس زرشک و آلو به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه باشید.

دستور پخت گوشت قلقلی با سس زرشک و آلو

در کنار بعضی غذاها مانند آلبالو پلو و یا آش انار و لبو می توانید از این گوشت قلقلی های خوشمزه استفاده کنید. در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت گوشت قلقلی با سس زرشک ارائه شده است:

مواد لازم گوشت قلقلی با سس زرشک و آلو

گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1عدد
ترخون 1 قاشق مربا خوری
مرزه 1 قاشق مربا خوری
نعناع 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل قرمز، زردچوبه به میزان لازم
گوجه فرنگی 2 عدد درشت
رب 2 قاشق غذاخوری سرپر
آلو بخارا 6 الی 7 عدد
زرشک 3 قاشق غذاخوری
سیب زمینی برای دورچین 1 عدد درشت

مراحل طرز تهیه گوشت قلقلی با سس زرشک و آلو

  • گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده و نمك و فلفل قرمز و مرزه و ترخون و نعنا باهم مخلوط می‌كنيم.
  • مواد را خوب باهم ورز بدهید تا در حین پخت وا نرود.
  • گوشت های ورز داده شده را بصورت قلقلی درمياريم و سرخ می‌كنيم.
  • در یک قابلمه جداگانه یک عدد پیاز رنده‌ شده را تفت می‌دهیم و ادویجاتی مثل نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به آن اضافه می‌کنیم.
  • بعد گوجه‌فرنگي پوره شده را می‌ريزيم تا آبش تمام شود. در صورت تمایل يك يا دو قاشق رب گوجه هم می‌ريزيم و خوب سرخ می‌كنيم.
  • کمی آب می‌ریزيم و زمانی که به جوش اومد، گوشت‌ها و آلو بخارا را به سس اضافه می‌کنیم.
  • زرشک را از قبل کمی تفت داده بدهید و به مواد اضافه کرده و زعفران را هم به مواد اضافه کنید.

طرز تهیه گوشت قلقلی با سس زرشک و آلو

  • درب قابلمه را بگذاریدو اجازه بدهید تا جا بیوفتد.
  • بعد از پخت از سیب‌زمینی سرخ شده به عنوان دورچین استفاده میکنیم. در نهایت با کته برنج ایرانی سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه هویج پلو
نظرات