ادویه مخصوص قیمه مجلسی | ادویه برای خوش طعم و خوش عطر شدن قیمه مجلسی
خورشت قیمه یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در ایران می باشد، خورشت قیمه را در شهر های ایران به گونه های مختلفی طبخ می کنند. برای درست کردن قیمه از ادویه های گوناگون استفاده کنید تا یک قیمه لذیذ و مجلسی تهیه کنید. در این پست ادویه مخصوص قیمه مجلسی به شما همراهان سایت مینویسم ارائه می شود، تا یک خورشت قیمه مجلسی با طعم بی نظیر در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید.
ادویه های مخصوص برای قیمه خوشمزه و مجلسی
برای قیمه مجلسی می توانید از ادویه های زیر استفاده کنید تا یک خورشت قیمه خوش طعم داشته باشید.
پودر دارچین
دارچین یکی از ادویه هایی می باشد که عطر فوق العاده ای دارد و خورشت قیمه را بسیار خوشمزه و خوش عطر می کند.
همچنین پودر دارچین خواص فراوانی برای بدن دارد مانند:
- کنترل قند خون و دیابت
- کاهش تری گلیسیرید
- پیشگیری از آلزایمر و بیمار های قلبی
- بهبود و تقویت عملکرد بدن
- پیشگیری از سرطان
- کمک به کاهش وزن
- بهبود گردن خون در بدن
پودر هل
از زمان قدیم تا به امروز از ادویه هل برای چاشنی غذا استفاده می کردند. برای خوشمزه تر شدن و خوش عطر شدن خورشت قیمه خود حتما از مقداری پودر هل استفاده کنید.
از خواص پودر هل عبارت است از:
- باعث سلامت گوارش می شود.
- از سرطان جلوگیری می کند.
- سلامت قلب را تقویت می کند.
- به درمان افسردگی کمک می کند.
- باعث تنظیم فشار خون می شود.
زعفران
یکی از ادویه های مناسب برای خورشت مجلسی قیمه زعفران می باشد. زعفران طعم بسیار خوشی را به خورشت شما می دهد. از زعفران می توانید به صورت پودر و دم کرده استفاده کنید.
از خواص زعفران می توان به هضم غذا و تقویت معده اشاره کرد.
جوز هندی
جوز هندی یکی از ادویه های خوش عطر و شیرین می باشد. از جوز هندی می توانید به صورت خشک و پودر شده در خورشت قیمه استفاده کنید. چوز هندی طعم فوق العاده ای را به خورشت قیمه می دهد.
از خواص جوز هندی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- نشانه های آلرژی را کاهش می دهد.
- ضد سرطان می باشد.
- ساختار اسکلت بدن را تقویت می کند.
- دستگاه ایمنی بدن را تقویت می کند.
- درد ها را درمان می کند.
پودر گل سرخ
برای این که خورشت مجلسی شما بوی خوشی داشته باشد می توانید از پودر گل سرخ استفاده کنید. گل سرخ پودر شده را برای خوش عطر شدن و خوش بو شدن خورشت استفاده کنید.
لیمو عمانی
برای این که خورشت قیمه شما طعم بی نظیری داشته باشد می توانید از لیمو عمانی استفاده کنید.
لیمو عمانی را با چاقو یا یک چنگال سوراخ کنید و حدود 5 دقیقه درون آب گرم خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود و سپس به خورشت خود اضافه کنید.
در پایان:
با استفاده از این ادویه ها می توانید یک خورشت قیمه مجلسی و لذیذ تهیه کنید.