ادویه ی کاری برای چه غذاهایی استفاده میشود؟

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ادویه کاری مخلوطی از چند ادویه دیگر است: دارچین، زیره، گشنیز، سیاه دانه، زنجبیل، فلفل قرمز،هل،شنبلیله،زردچوبه، دانه خردل و … که در بسیاری از غذاها برای طعم دهی به مرغ و گوشت استفاده می‌شود. ادویه کاری، ادویه پرطرفداری برای مردم هندوستان است که در اکثر غذاها از آن استفاده می‌شود ولی در ایران بستگی به طبع و سلیقه شخص دارد. در پاسخ به سوال ادویه ی کاری برای چه غذاهایی استفاده میشود؟ می‌توانید این مطلب بخوانید .

ادویه ی کاری برای چه غذاهایی استفاده میشود؟

ادویه ی کاری برای چه غذاهایی استفاده میشود؟ کاری در غذاهایی همچون: کاری پلو، پلو با مرغ، چلوگوشت، پیتزا، فلافل و کوکو سبزی استفاده می‌شود. و همچنین  علاقه مندان ادویه کاری، را در بعضی از ترشی ها استفاده می کنند.قابل ذکر است که بسیاری بخاطر خواص کاری از آن در غذاهایشان استفاده می کنند. از خواص ادویه کاری می توانیم به :لاغر کنندگی، نشاط آور بودن،جلوگیری از آلزایمر، مفید برای سلامت قلب،تسکین درد و التهاب، منبع کلسیم، پیشگیری از سرطان، ضد پیری، موثر در بهبود سرماخوردگی درمان مناسبی برای نفخ، موثر در درمان اسهال، میکروب کشی و…نام برد.

ادویه ی کاری برای چه غذاهایی استفاده میشود؟

با توچه به شناخت خواص ادویه کاری میتوانید از این ادویه جادویی بیشتر در غذاها استفاده کنید. می توانید دستور پخت خورشت کاری را بخوانید و برای خودتان تهیه کنید و لذت ببرید.

خورشت کاری
  • سینه مرغ                                      نیم کیلو
  • ماست                                          یک لیوان
  • سیر                                             چهارحبه
  • پیاز                                              دو عدد
  • زیره سبز                                       یک قاشق
  • خامه                                           یک فنجان
  • نمک فلفل زردچوبه                        به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی                             دو قاشق غذاخوری
  • پودر میخک                                  یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاری                                    یک قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل                                  یک قاشق چایخوری
  • روغن زیتون یا کره                         به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و در یه قاشق از روغن زیتون ریخته و زرد چوبه و نمک و فلفل و دیگر ادویه ها (به جز پودر کاری) را اضافه کرده و تفت داده و در ظرف را بگذارید تا مرغ ها پخته و بعد سرخ شود. بعد از سرخ شدن مرغ، گشنیز ها و رب را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سپس در ظرفی دیگر پیازهای خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون تفت داده تا کمی سرخ شود.پودر کاری را اضافه کنید و هم یزنید و ماست و خامه را دوباره اضافه کنید. الان وقت آن رسیده است که مرغ ها را به این مخلوط کنید اگر واجد شرایط باشید تا به جوش بیاید وپنج دقیقه بپزد تا آماده شود.

ادویه ی کاری برای چه غذاهایی استفاده میشود؟خورشت کاری را می توانید با برنج سرو کنید.نوش جان

ادویه مخصوص آبگوشت چیست؟

نظرات