طرز تهیه املت شاک شوکا خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

املت شاک شوکا (که به آن چاکچوکا نیز می گویند) یک غذای تونسی و اسرائیلی که از گوجه فرنگی، پیاز، فلفل، ادویه جات و تخم مرغ تهیه میشود. معمولا برای صبحانه یا ناهار مصرف می شود و درست کردن آن آسان است. در ادامه این مطلب طرز تهیه املت شاک شوکا را به شما آموزش خواهیم داد. با مینویسم همراه شوید.

دستور تهیه شاک شوکا

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه املت شاک شوکا

گوجه فرنگی 5 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد
فلفل سبز تند 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
پنیر 30 گرم
جعفری به مقدار کم برای تزیئن
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه و قرمز یک قاشق چای خوری
پودر پاپریکا یک قاشق چای خوری
زیره سبز یک قاشق چای خوری
تخم گشنیز  یک قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه املت شاک کوکا

  • در ابتدا گوجه ها را بلانچ کنید. یک قابلمه را روی حرارت قرار بدهید و درون آن آب بریزید تا به جوش بیاید.
  • گوجه ها را از قسمت انتهایی یک برش ضربدری بزنید و به مدت 5 دقیقه داخل آب جوش بیندازید.
  • سپس از آب جوش خارج کرده و درون یک کاسه پر از آب و یخ بیندازید.
  • با این روش پوست گوجه ها به راحتی جدا میشود. گوجه ها را بعد از پوست گرفتن خرد کنید.
  • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
  • درون یک تابه روغن زیتون بریزید و پیازها را درون تابه تفت بدهید.
  • فلفل دلمه ها و فلفل تند را خرد کرده و به پیاز اضافه و هم تفت بدهید.
  • سیر رنده شده را به همراه ادویه ها به مواد اضافه و کمی با باقی مواد تفت بدهید.
  • گوجه هارا اضافه و مخلوط کنید. درب تابه را بگذارید و یک ربع زمان بدهید.
  • بعد از گذشت یک ربع درب تابه را بردارید و 3 عدد تخم را روی املت بریزید.
  • درب تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزند.
  • سپس روی آن پنیر دلخواه و جعفری خرد شده بریزید و نوش جان کنید.
نظرات