طرز تهیه باسلوق زعفرانی بدون ژلاتین در خانه به روش قنادی ها

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از دسر هایی که به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید و در مهمانی ها از آن استفاده کنید باسلوق است. باسلوق یک دسر خوش طعم است که بسیار محبوب است. میتوانید باسلوق را در طعم های مختلف درست کنید. اگر دوست دارید طرز تهیه باسلوق زعفرانی بدون ژلاتین در منزل را بدانید با مینویسم همراه شوید تا تمامی نکات درست کردن باسلوق را برایتان شرح بدهیم.

آموزش باسلوق زعفرانی بدون ژلاتین

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت باسلوق زعفرانی ارائه شده است:

مواد مورد نیاز برای تهیه باسلوق زعفرانی

نشاسته گل یک پیمانه
آب سرد یک و نیم پیمانه
شکر یک پیمانه
کره 20 گرم
گلاب دو ق غ
زعفران 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه باسلوق رنگی

مراحل طرز تهیه باسلوق زعفرانی بدون ژلاتین

  • ابتدا نشاسته را همراه با آب سرد مخلوط میکنیم تا یکدست شود و بعد از صافی رد میکنیم.
  • گلاب، زعفران، کره و شکر را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
  • سپس روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت الی چهل دقیقه مدام هم میزنیم تا مواد جمع شود.
  • تا زمانی هم بزنید که دیگر به ظرف نچسبد. سپس از روی حرارت برمیداریم.
  • کمی زمان بدهید تا خنک شود.
  • سپس دست خود را چرب کنید و از مواد به اندازه بک گردو بردارید.
  • مواد را در دست گرد کنید. بعد در پودر نارگیل بغلطانید و برای تزئین از گردو استفاده کنید.
  • باسلوق ها را چند ساعت در یخچال قرار دهید.
  • در صورت تمایل اگر دوست دارید باسلوق ها به شکل معکبی باشند، داخل یک ظرف مستطیل شکل با اندازه مناسب مشما بکشید.
  • سپس پودر نارگیل را کف آن بریزید.
  • مواد باسلوق را داخل ظرف بریزید و کف ظرف به صورت یکنواخت پهن کرده و روی آن را صاف کنید.
  • مجدا پودر نارگیل بپاشید و در یخچال قرار دهید.
  • بعد از چند ساعت ظرف را خارج کرده و باسلوق را روی تخته کار خود بگذارید و با چاقو به صورت مکعبی برش بزنید.

نکته مهم برای تهیه باسلوق زعفرانی

هنگام پخت اگر حرارت ملایم نباشد، باسلوق خیلی زود جمع میشود و این باعث میشود تا باسلوق مزه خامی نشاسته بدهد.

اگر خواستید باسلوق شما شفاف شود، قبل از حرارت دادن به اندازه نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید.

نظرات