طرز تهیه جغور بغور بازاری و مجلسی خوشمزه در خانه
طعم بعضی غذاها تا مدت ها زیر زبان می ماند. چشیدن دوباره این طعم ها می تواند برای ما خاطره انگیز باشد و یادآور لحظات خوش. یکی از این غذاها جغوربغور بازاری است. برای چشیدن مجدد این طعم ها در اوضاع کرونا بهتر است انها را در خانه درست کنیم. در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه جفور بغور بازاری را بخوانید و آن را در خانه درست کنید و لذت ببرید.
دستور تهیه جغور بغور بازاری
مواد لازم برای تهیه جغور بغور بازاری |
|
دل | 400 گرم |
قلوه | 400 گرم |
جگر سیاه | 500 گرم |
جگر سفید | 250 گرم |
دمبه گوسفندی | 200 گرم |
پیاز خرد شده | 2 عدد |
فلفل سیز خرد شده | 4 الی 5 عدد |
سیب زمینی (دلخواه) | 2 عدد متوسط |
فلفل، زردچوبه و نمک | به میزان لازم |
گوجه فرنگی خرد شده | 4 عدد درشت |
رب | 2 قاشق غذاخوری سرخالی |
مراحل بطرز تهیه جغور بغور بازاری
- ابتدا از قبل، جگر سفید را حدود 5 الی 6 ساعت در آب همراه پیاز میپزیم.
- در تابه ای بزرگ روغن ریخته و پیازهای خورد شده را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
- بعد از طلایی شدن پیازها، دنبه ها را خرد میکنیم و به پیاز اضافه و کمی تفت میدهیم.
- دل و قلوه را خرد کرده و به مواد اضافه و به مدت چند دقیقه همراه باقی مواد تفت میدهیم.
- جگر سفید از قبل پخته شده را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و هم برای چند دقیقه هم بزنید.
- فلفل، نمک و زردچوبه را اضافه کنید.
- جگر سیاه را خرد کرده، به مواد اضافه و 3 دقیقه هم بزنید.
- گوجه خرد شده و فلفل خورد شده را در این مرحله اضافه کنید.
- در صورت تمایل میتوانید سیب زمینی را از قبل به صورت مکعبی خورد کرده و سرخ کنید و در این مرحله به غذا اضافه کنید. اگر دوست ندارید میتوانید سیب زمینی را حذف کنید.
- رب را به مواد اضافه و خوب به همراه باقی مواد سرخ کنید.
- حرارت را کم کنید، درب ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید تا به خوبی جا بیفتد.