طرز تهیه حلوا مقراضی زعفرانی لاری خوشمزه و آسان

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

حلوای مقراضی یکی از حلواهای سنتی ایران است که مربوط به شهرهای جنوبی مانند شیراز، بوشهر و لار می باشد. از این حلوا در ماه مبارک رمضان نیز بسیار استفاده میشود. پخت این حلوای خوشمزه بسیار ساده است ولی نیاز به صبر دارد. طرز تهیه حلوا مقراضی زعفرانی به صورت کامل در این پست توضیح داده شده است. با ما همراه باشید.

آموزش طرز تهیه حلوا مقراضی زعفرانی

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحت پخت ارائه شده است:

مواد مورد نیاز برای تهیه حلوا مقراضی

نشاسته 1ليوان
شكر 2 ليوان
أب  ٣ ليوان
‎روغن
1 استکان
‎ هل
1/2 قاشق چایخوری
‎ زعفران آبكرده
به میزان لازم
‎گلاب
يك استكان
‎خلال بادام و در صورت تمایل گردو و پسته تفت داده شده  1 لیوان سرخالی

مراحل طرز تهیه حلوا مقراضی زعفرانی

  • ایتدا نشاسته گل را در یک لیوان آب حل کرده و سپس از صافی رد کرده و در یک قابلمه میریزیم.
  • 5 لیوان آب، 2 لیوان شکر و نصف لیوان گلاب اضافه کرده و هم میزنیم.
  • قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی هم میزنیم.
  • بعد از گذشت یک ساعت زعفران را اضافه و نیم ساعت دیگر هم میزنیم تا غلیظ شود.
  • یک چهارم لیوان روغن مایع را اضافه و مخلوط میکنیم تا کاملا به خورد هم بروند.
  • بعد از یک ساعت روی در قابلمه دم کنی قرار داده و درب ظرف را میگذاریم.
  • شعله خیلی کم باشد. بعد از گذشت یک ساعت خلال بادام و هل ساییده شده را اضافه کرده و تا جایی هم بزنید تا حلوا به ظرف نچسبد.
  • حلوا را در یک ظرف مناسب بریزید و بعد از خنک شدن برش بزنید.

چند نکته کلیدی:

  • برای تهیه حلوای مقراضی حتما از یک تابه نچسب استفاده کنید.
  • میتوانید برای شفاف شدن زمان اضافه کردن زعفران یک قاشق گلوکز اضافه کنید.
  • حلوا را تاجایی بپزیر که از ظرف جدا شود و حالت چسبندگی به ظرف نداشته باشد.
نظرات