خواص عجیب آبلیمو و آبغوره

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خواص عجیب آبلیمو و آبغوره

آبلیمو در واقع همان آبلیمو طبیعی است که بسیار خواص دارد و آن را از تره بار و میوه فروشی‌ها می‌توانید تهیه کنید. لیمو یا لیمو ترش پوستی زرد رنگ و گاهی سبز رنگ دارد و سرشار از ویتامین c است. هر ۱۰۰ گرم آبلیمو طبیعی معمولا  ۵۲mgویتامین سی دارد. در ادامه این مقاله از درباره تاثیر آبغوره و آبلیمو در رژیم غذایی اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار داده ایم.

تاثیر آبغوره و آبلیمو در رژیم غذایی

تو این متن شما رو با این دو ماده ارزشمند آشنا می‌کنیم و از خواص آبلیمو طبیعی و آبغوره‌ی اصل می‌گوییم. خواص و غذاهایی که از آبلیمو و آبغوره طبیعی تهیه میشود به شما آموزش میدهیم.

آبلیمو در واقع همان ابلیمو است که بسیار خواص دارد و آن را از تره بار و میوه فروشی‌ها می‌توانید تهیه کنید. لیمو یا لیمو ترش پوستی زرد رنگ و گاهی سبز رنگ دارد و سرشار از ویتامین c است. هر ۱۰۰ گرم آبلیمو طبیعی معمولا  ۵۲mgویتامین سی دارد. در ادامه این مقاله از درباره تاثیر آبغوره و آبلیمو در رژیم غذایی اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار داده ایم.

آبغوره

 

لیمو چیست؟

لیمو، میوه درخت لیمو است. در آشپزی از پوست و گوشت لیمو استفاده می‌شود، لیموها را بیشتر به علت آب آن‌ها مصرف می‌شود.

 

خواص آبلیمو:

  • دید بینایی را بیشتر می‌کند.
  • تقویت موی سر.
  • تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان  با آبلیمو امکان پذیر است.
  • کنترل اسید اوریک بدن.
  • برطرف کردن اسهال خونی.
  • ضد عفونی کردن آب آشامیدنی با آبلیمو طبیعی.
  • هضم غذا و روان کردن معده.
  • درمان سرماخوردگی و برطرف کردن تب.
  • تقویت سیستم عصبی بدن.
  • درمان بعضی از سرطان‌ها.
  • جلوگیری از پیری زودرس.
  • خنثی کردن سم و زهر حشرات.
  • از بین بردن جوش‌های چرکی.
  • مناسب برای پوست‎های چرب.

نکته مهم: اگر آبلیمو بصورت طبیعی و استاندارد تهیه نگردد نه تنها خواص درمانی و غذایی ندارد بلکه عامل ایجاد بسیاری از بیماری های مختلف از جمله: زخم معده، سیروز کبدی، سرطانهای مختلف و بیماریهای کلیوی و … می شود.

کاربرد آبلیمو:

درست کردن انواع سالادها، درست کردن انواع غذاها، ترد کردن و نرم کردن انواع گوشت. درست کردن شربت. چاشنی و طعم دهنده‌ی کنار غذا.

آبلیمو به دلیل ترکیباتی که دارد کمک به کاهش وزن میشود و در رژیم غذایی برای افرادی که افزایش وزن دارند دیده می‌شود.

آبغوره:

آبغوره یا آب غوره همون عصاره‌ی غوره است که برای طعم دادن و ترش کردن غذا مورد استفاده قرار می‌گیره. غوره میوه نارس و نرسیده‌ی انگور است که دارای طعم ترشی هست.

برای درست کردن آبغوه طبیعی کافیه که غوره‌هایی که چیده شده رو بشورین و خشک کنین، بعد تو ظرف بزرگی بریزین و حسابی فشار بدین، تا آبش گرفته بشه، بعد از صافی یا آبکش رد کنین. آبغوره رو با کمی نمک روی حرارت بذارین و وقتی جوش آمد کف روش رو بگیرین و حرارت رو خاموش کنین.  به این صورت می‌تونین شما آبغوره درست کنین و در منزل نگهداری کنین و انواع سالادها و غذاها برای طعم دادن استفاده کنین.

خواص‌ آبغوره:

درمان کننده پا درد و کمردرد است.برای  ورم گلو، آبغوره قرقره کنید . تو درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است. برای کاهش وزن موثره. آبغوره دارای تارتارات پتاسیم است، پس تاثیر زیادی تو درمان سیاتیک و رماتیسم دارد. صفرا بر است.

source: مجله‌ی اُکالا

 

نظرات