طرز تهیه خورش داوود پاشا با گردو (غذای ترکیه ای خوشمزه)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خورش داوود باشا غذایی است که در سوریه، ترکیه و لبنان طبخ می شود. در اصل یک خورش کوفته مخصوص خاورمیانه است که می توان آن را فقط با کوفته یا با سبزیجات و بدون گردو هم تهیه کرد. در واقع افزودن گردو به خورش داود پاشا باعث روغن انداختن و خوش طعم تر شدن آن می شود. در این روش تهیه خورش داوود پاشا ترکیه با رب انار و گردوی آسیاب شده درست شده است که طعمی ملس دارد و شبیه فسنجان می باشد. در ادامه این مطلب طرز تهیه خورشت داوود پاشا با گردو به صورت کامل ارائه شده است.

 دستور پخت خورش داوود پاشا

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت خورش داوود پاشا با گردو ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه خورش داوود پاشا با گردو

گوشت چرخ کرده 250 گرم
پودر نعنا خشک 2 قاشق غذا خوری
رب انار به مقدار لازم
زرد چوبه، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیاز 2 عدد بزرگ
گردو آسیاب شده (برای روغن انداختن اختیاری) به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه خورش داوود پاشا

  • یکی از پیاز ها را پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و داخل یک کاسه بریزید
  • گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه ها به پیاز اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم ورز دهید.
  • روی مواد را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • پیاز دوم را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. داخل یک تابه بریزید و با کمی روغن تفت بدهید.
  • بعد از آن گردو آسیاب شده را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا روغن بیاندازد.
  • سپس نعنا خشک و ادویه ها را اضافه کنید وکمی تفت بدهید.
  • پس از آن رب انار را با آب هم بزنید و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
  • اگر رب انار شما ترش مزه است کمی شگر اضافه کنید تا ملس شود اگر دوست داشتید می توانید به جای شکر از شیره خرما استفاده کنید.
  • مواد گوشتی را از یخچال بیرون بیاورید و گوشت چرخ کرده ها را به اندازه یک گردو قلقلی کنید و داخل یک تابه سرخ کنید.
  • بعد از این که همه کوفته قلقلی ها را سرخ کردید داخل قابلمه خورشت بریزید و برای چند دقیقه در قابلمه را بگذارید تا کوفته قلقلی ها وا نرود و به مدت 1 ساعت اجازه دهید تا بپزد.
  • در چند دقیقه آخر دو تا سه عدد قالب یخ کوچک داخل خورشت بریزید تا روغن بیندازد.
نظرات