طرز تهیه دوپیازه میگو رستورانی به سبک بوشهری
دو پیازه میگو یکی از غذاهای جنوب ایران است. این غذا اصالتا بوشهری می باشد دستور تهیه راحتی دارد و زود آماده می شود. در کنار این غذای خوشمزه سیب زمینی سرخ شده و برنج سرو میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه دوپیازه میگو رستورانی به سبک بوشهری به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه شوید.
دستور پخت دوپیازه میگو
در مطالب گذشته دستور تهیه میگو پفکی با دلستر آموزش داده شده است. در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت دوپیازه میگو بوشهری ارائه شده است:
مواد لازم دوپیازه میگو رستورانی |
|
میگو پاک کرده | 500 گرم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
پیاز درشت | 1 عدد |
دارچین | 1.5 قاشق چای خوری |
زرد چوبه | 1.5 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه میگو در فر
مراحل طرز تهیه دو پیازه میگو
- پیاز ها را پوست گرفته و به صورت خلالی برش بزنید.
- در یک تابه روغن بریزید و پیاز ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید.
- میگو های پاک شده را به پیازها اضافه کرده و با شعله ملایم کمی به همراه پیاز ها تفت بدهید.
- یک قاشق غذا خوری دارچین اضافه کرده و یک ربع تفت بدهید تا آب میگو ها گرفته شود.
- زردچوبه ، نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و خوب با مواد دیگر تفت بدهید.
- در این مرحله یک قاشق غذا خوری رب را اضافه و تفت بدهید.
- درب تابه را به صورت نیمه باز بگذارید و 15 دقیقه زمان بدهید.
- سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید. سپس به صورت خلالی یا نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.
- میتوانید سیب زمینی ها را به میگو ها اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. همچنین میتوانید سیب زمینی ها را به صورت دورچین کنار میگو ها بریزید.
نکات
- در صورت تمایل از گشنیز خرد شده استفاده کنید.
- میتوانید دو عدد گوجه خرد شده را در حین پخت به مواد اضافه کرده و با مواد بپزید.
- بعد از آماده شدن در کنار برنج سرو کرده و با سبزی خوردن نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک میگو بندری