زنجبیل را با چی نخوریم؟ (مواد غذایی ناسازگار با زنجبیل)
زنجبیل دارای خواص بسیار زیادی می باشد. این ماده غذایی با برخی از مواد غذایی ممکن است ناسازگار باشد. در ادامه می خوانید که زنجبیل را با چی نخوریم و خوردن چه مواد غذایی با زنجبیل ناسازگار است.
زنجبیل را با چی نباید بخوریم؟
زنجبیل دارای مزاج گرم می باشد به همین دلیل بهتر است با مواد غذایی که طبع گرمی دارند مصرف نشود. زنجبیل را با این مواد غذایی مصرف نکنید:
- خرما
- عسل
- دارچین
- طالبی
- هندوانه
- پرتقال
- سرکه
چه کسانی نباید زنجبیل بخورند؟
کودکان و بچه هایی که سن آنها زیر دو سال می باشد نباید از زنجبیل استفاده کنند. افرادی که کمبود ویتامین کا در بدن دارند ب هیچ عنوان از زنجبیل به استفاده نکنند. در صورت استفاده حتما مقدار بسیار کمی از آن را بخورند.
- خانم های باردار
- افرادی که دیابت و فشار خون بالا دارند و دارو مصرف می کنند.
- افراد لاغر از زنجبیل استفاده نکنند.
- افرادی که غلظت خون دارند و یا مشکلات مربوط به خون
- کسانی که کم خونی دارند.
خواص زنجبیل
زنجبیل به دلیل طبع گرمی که دارد دارای خواص بسیار زیادی می باشد. خواص زنجبیل شامل:
- کاهش اسید معده
- کاهش یبوست
- پاکسازی کبد چرب
- درمان شوره سر
- حفظ شادابی و سلامت پوست
- بهبود سرماخوردگی
- بهبود حالت تهوع
- درمان عفونت
- درمان انواع سرطان
- تاثیر بر حساسیت فصلی