طرز تهیه سماق پلو با کباب تابه ای
یکی از غذا های سنتی و خوشمزه ی محلی شهر اردبیل سماق پلو است که بسیار ساده و راحت تهیه میشود. معمولا سماق پلو را با گوشت قلقلی لاپلو میپزند، اما این غذا با کباب کوبیده و کباب تابه ای هم فوق العاده خوشمزه میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه سماق پلو با کباب تابه ای به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه شوید.
دستور تهیه سماق پلو با کباب تابه ای
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل طرز تهیه سماق پلو مجلسی ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه سماق پلو با کباب تابه ای |
|
برنج | 4 پیمانه |
گوشت جرخ کرده | 400 گرم |
پیاز | 1 عدد |
لبو | 1 عدد |
آب | 2\1 پیمانه |
پودر سوخاری | 3 قاشق غذا خوری |
سیر له شده | 2\1 قاشق غذا خوری |
سماق | 6 قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
پودر فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زرد چوبه | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه سماق پلو
- بعد از این که برنج را شستید روی برنج به مقدار لازم آب و نمک بریزید و اجازه بدهید که برنج خیس بخورد.
- لبو را پوست گرفته و داخل یک قابلمه آب بریزید و روی شعله حرارت قرار دهید تا لبو بپزد.
- بعد از این که لبو را پختید لبو را از قابلمه خارج کنید و آب لبو را از صافی رد کنید و کنار بگذارید.
- برنج را به صورت آبکش آماده کنید.
- کف قابلمه ته دیگ سیب زمینی بگذارید. برنج را به دو قسمت تقسیم کنید.
- به یک قسمت آب لبو اضافه کنید و هم بزنید.
- به قسمت دیگر برنج سماق اضافه کرده و هم بزنید.
- روی سیب زمینی ها برنج سماقی و برنج مخلوط شده با آب لبو را به صورت لایه لایه بریزید تا برنج تمام شود.
- پس از این که برنج ، سماق و لبو را لا به لا ریختید قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و برای درب قابلمه دمکنی بگذارید تا برنج دم بکشد.
مراحل طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه
- پیاز را پوست بگیرید، با رنده ریز رنده کرده و آب پیاز را خوب بگیرید. بعد گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل، زرد چوبه، سیر له شده و پودر سوخاری اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب ورز دهید.
- به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
- از یخچال خارج کنید و به صورت کتلت در بیارید و در تابه سرخ کنید.
- بعد از این که کباب های تابه ای آماده شد در کنار سماق پلو سرو کنید و میل نمایید.
- در صورت تمایل می توانید آب لبو را حذف کنید.